Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ima nade
Povratak na članak

Izrael nakon druge doze cjepiva: život se vraća u normalu

Drugu dozu dobilo je više od 4 milijuna Izraelaca

Komentari 4

ZN
znam
19:43 17.03.2021.

Prema podacima koje ja imam u procesu cijepljenja umrlo je 660 osoba. Cijepljeni mogu prenositi bolest i moraju nositi maske. Izrael je platio dvostruku cijenu u odnosu na ostale kupce i obecao da ce izvjestavati Pfizer o nuspojavama. Pfizer CEO Albert Bourla je rekao da ce cijepljenje biti svake godine. Dugorocne posljedice nitko ne zna.

VL
Avatar Kupujem izbore COVID dodatkom
Kupujem izbore COVID dodatkom
18:51 17.03.2021.

Još jedan besramni PROMO članak.

VL
DU
Deleted user
17:47 17.03.2021.

Srcedrapateljno i propoaganda "pro" cijepljenje!!! Zakaj ne pišete o velikoj smrtnosti po starackim domovima u Izraelu? Ili o prisilnom cijepljenju uz prijetnju gubitka ne samo posla nego i gradjanskih prava?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.