Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U zračnoj luci

Izradio pištolj od časopisa, baterija i dezodoransa

pistolj
Foto: youtube
1/2
26.11.2013.
u 14:26

Muškarac iz Tennesseea pokazao je kako se oružje može napraviti i od proizvoda kupljenih u trgovinama u zračnoj luci

Onima koji se boje kako bi se uskoro mogli pojaviti 3D-printani pištolji, muškarac iz Tennesseea pokazao je kako se oružje može napraviti i od proizvoda kupljenih u trgovinama u zračnoj luci, javlja Daily Mail.

Web developer Evan Booth oružje je napravio uz pomoć časopisa, baterije, energetskog pića i ostalih stvari koje se mogu kupiti nakon sigurnosne provjere, a prije ulaska u avion.

– Mislim da su ljudi oduvijek sumnjali da je tako nešto moguće, samo se nitko nije potrudio zaista nešto poduzeti, kaže Booth i dodaje kako je cilj njegova projekta pokazati da nigdje nismo sigurni.

>> Pokraj škole usred Mostara djeca kupuju hladno oružje

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije