Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
CENZURA U KINI
Povratak na članak

Iznenadni prekid prijenosa američke debate u Kini

Dok su Pence i demokratska kandidatkinja Kamala Harris debatirali o nošenju s krizom koronavirusa, prijenos s američke televizije CNN naglo je prekinut.

Komentari 3

SO
Sobrudolf
10:56 08.10.2020.

Sisavac, jel te Vucic placa u sendvicima sa parizerom ili ipak dobijes ponekad i burek za ovu prosrpsku i protuamericku propagandu?

VL
SI
sisavac
10:44 08.10.2020.

uh, strašna stvar... kako je divno gledati američki odnos prema novinarima, posebno onima koji pitaju nezgodna pitanja... sloboda medija je floskula. zato većina ruskih medija nema pristup konferencijama američkih političara. jer pitanja koja oni postavljaju su drugačija od američkih novinara, koji pitaju režimska pitanja, u biti potvrđuju ustaljeni narativ o nekoj temi. što mi znamo zašto je došlo do prekida? netko se mopedom vozio blizu antene, pa se sve zamrzlo na par sekundi, minutu? cenzori? hm, ima li većih od američkih? jel znate neki američki film snimljen nakon 2001-e, a da je kritički obrađena američka tzv. borba protiv terorizma, metode..? ne znate. nije ni jedan. svi su puni patetike i tzv. nacionalne sigurnosti i žrtve.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.