Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 38
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tihomir Premužak

Iznenadna smrt menadžera šokirala suradnike: 'Bio je važan član zajednice i veliki stvaratelj'

HUP
09.08.2022.
u 23:47

U svoje osobno ime kao i ime drugih kolega iz HUP-a Tihomirovoj obitelji, prijateljima i kolegama izražavamo duboku sućut jer smo izgubili velikog čovjeka i važnog člana poslovne zajednice,“ istaknuo je glavni direktor HUP-a, dr. sc. Damira Zorića.

Tihomir Premužak, predsjednik Izvršnog odbora HUP Podružnice Varaždin, član Vijeća članova HUP-a, te  član Skupštine HUP-a, predsjednik Uprave Vetropack Straže u 55. godini iznenada je preminuo, navodi se u priopćenju Hrvatske udruge poslodavaca.

Priopćenje prenosimo u cijelosti.

"Premužak je rođen 18. listopada 1968. godine  Pregradi. Diplomirao je na Fakultetu strojarstva i brodogradnje u Zagrebu te je završio i MBA studij na Bled School of Managementu. 1. siječnja 2012. godine generalnim direktorom i predsjednikom Uprave Vetropack Straže.

Ožalošćeni i šokirani viješću o iznenadnoj smrti gospodina Tihomira Premužaka, u nastavku donosimo izjave:  

„Bio je cijenjen, uvažen i vrlo aktivan član Hrvatske udruge poslodavaca. Svoj doprinos dao je kroz djelovanje u raznim tijelima HUP-a. Bio prije svega bio veliki čovjek - častan, pošten i iskren, u potpunosti posvećen poslu i obitelji. U svoje osobno ime kao i ime drugih kolega iz HUP-a Tihomirovoj obitelji, prijateljima i kolegama izražavamo duboku sućut jer smo izgubili velikog čovjeka i važnog člana poslovne zajednice,“ istaknuo je glavni direktor HUP-a, dr. sc. Damira Zorića.

„HUP je zahvalan za dugogodišnji aktivni angažman gospodina Premužaka u poslovnoj zajednici. Svojim predanim radom i zalaganjem doprinio je razvoju Vetropack Straže, a o rezultatima rada ove tvrtke govore i brojna priznanja. U našim sjećanjima ostat će zapamćen kao čovjek koji je prije svega vodio brigu o zajednici u kojoj je djelovao, kao veliki ljubitelj sporta te kao vrhunski menadžer,“ rekao je Mihael Furjan, predsjednik Hrvatske udruge poslodavaca.

„Bila mi je čast poznavati Tihomira, bio je izniman čovjek koji ostavio veliki trag. Nedostajati će nam, u poslovnom okruženju kao pošten i iskren čovjek, kao stvaratelj, predan svojim idejama, širok u svojim promišljanjima i ispravan u svojim djelovanjima. U svoje osobno ime, kao i u ime članova Izvršnog odbora HUP Podružnice Varaždin izražavam duboku sućut obitelji i kolegama,“ dodala je Sanja Ostroški, direktorica HUP Podružnice Varaždin, navodi se u priopćenju.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije