Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zagorje u šoku

Župan Kolar o iznenadnoj smrti Premužaka: Bio je moj prijatelj i jedan od najboljih menadžera. Strašno!

Ministrica poljoprivrede stigla u Zagorje gdje se susrela sa županom Željkom Kolarom
Foto: Slaven Branislav Babic/PIXSELL
1/4
09.08.2022.
u 14:32

Zagorje tuguje za preminulim direktorom Uprave Vetropack Straže Tihomirom Premužakom

Preminuo je direktor Uprave Vetropack Straže Tihomir Premužak. Zagorski župan Željko Kolar izrazio je sućut obitelji, naglašavajući da je Zagorje izgubilo velikog čovjeka i gospodarstvenika

"Tiho je bio moj prijatelj i jedan od najvećih gospodarstvenika i menadžera u Zagorju i u Hrvatskoj.  Njegovo znanje i iskustvo bilo je veliko, i ovo je nenadoknadiv gubitak za sve nas. Zagorje je izgubilo velikog čovjeka i gospodarstvenika, imao je jasnu viziju vođenja. Kontaktirali smo i međusobno se konzultirali oko daljnjeg razvoja gospodarstva. Iskrena sućut obitelji, čuo sam se s ljudima iz tvornice. Strašno", kazao je župan Kolar. 

U rujnu 2021. Vetropack Straža organizirala je Dan otvorenih vrata i druženje s građanima. Tada je Premužak kazao okupljenima da su unatoč teškoćama kroz koje su prolazili ponovno odlučili otvoriti vrata tvornice.

Podsjetio je da su 2015. godine predstavili njihov najveći ekološki projekt, filtar za pročišćavanje dimnih plinova i visoki dimnjak. Proveli su remont obojene peći, točnije, na istom mjestu napravili su potpuno novu peć, 50 posto većeg kapaciteta od prethodne. Proširili su i proizvodni pogon, dodali jednu proizvodnu liniju, instalirali najmodernije strojeve i uređaje koji se mogu naći na tržištu te zbog povećanja kapaciteta te peći zaposlili još 33 osobe. 

Istaknuo je tada da je Vetropack Straža u posljednjih 25 godina stasala u modernu europsku staklarnu znatno većeg kapaciteta te je postala važan motor Vetropackova snažnog stroja.


 
Ključne riječi

Komentara 4

RI
rimac444
16:12 09.08.2022.

I kolaru je jasnije da je sve bliže na redu

IL
ilustrator
14:48 09.08.2022.

svaki gospodarstvenik je pod enornim stresom . župan i slični samo u predizborno vrijeme.

NE
neberemed
16:34 09.08.2022.

tak ti je to kad s delanca s radajnerom prejdeš na otočko čisto,ima 20 gradi,zato domaći delaju bevandu.poslje toga se ide odmarat,a ne u more.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije