Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RENOVIRAO KUĆU

Iznenadilo ga ono što je pronašao ispod starog tepiha: Star je 42 godine, izgleda super!

tepih
Foto: Saeed Ahmad/XINHUA/PIXSELL
1/2
22.07.2020.
u 11:08

Ispod tepiha u garderobi nalazio se račun star 42 godine, a ono što je najzanimljivije na njemu jest cijena

Australac Josh Byrnes iznenadio se kada je vidio što je pronašao ispod starog tepiha prilikom obnove kuće koju su koristili roditelji njegove supruge.

Naime, ispod tepiha u garderobi nalazio se račun star 42 godine, a ono što je najzanimljivije na njemu jest cijena.

Račun je iznosio 0.91 dolar, što je oko 40 lipa. Budući da se danas malo toga može kupiti za taj novac, gotovo ništa, Josh je na Facebook stranici trgovine  Woolworths objavio račun iz 1978. godine i upitao znaju li o čemu li je riječ.

Hi Woolworths, someone from our house attended your store on the 16/11/78 and as my wife Liz Davison and I weren't born...

Objavljuje Josh ByrnesSubota, 18. srpnja 2020.

– S obzirom na to da je račun star više od 40 godina, super izgleda, za razliku od današnjih koji traju nekoliko mjeseci – dodao je Josh.

Mnogi su odmah pronašli kataloge iz tog razdoblja i otkrili kako se u to vrijeme za taj novac mogla kupiti kava, špageti, jogurt... Cijelo pile stajalo je 1,09 dolara, a kilogram mljevenog mesa 89 centi.

Iz trgovine su mu odgovorili kako u svome sustavu ne mogu pronaći toliko star račun,  no zahvalili su mu što ga je podijelio s njima.

Ključne riječi

Komentara 3

DU
Deleted user
13:53 22.07.2020.

taj nije prao ni pod ni tepihe skoro 5 desetljeća, sramota, prljavac, ja izribam i operem sve tepihe 2x godišnje; ljeto-zima.. i naravno, ono što je ispod :P nema računa pod mojim tepihima

RO
RogaBabaroga
11:27 22.07.2020.

pitanje da li je to ra un za tepih ili od neceg drugog pa se slucaj no tu nasao! ne v jerujem da je i te godine cijne a tepiha bila tako malena

MA
Matrix5
18:50 24.07.2020.

Bzv

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije