Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jedan od najboljih ratnih reportera
Povratak na članak

'Iznenađen sam buđenjem Zapada, rat će promijeniti cijelu Europu'

Velika razlika, za nas kao novinare, jet da ne možemo pokrivati obje strane. U Hrvatskoj ste kao strani novinar mogli pratiti obje strane. U BiH nije bilo nemoguće doručkovati u Sarajevu i piti kavu poslijepodne na Palama. Ovdje je to potpuno nemoguće, ne možete tako raditi i vrlo je teško dobiti punu sliku.

Komentari 3

MT
mačak tom
14:49 22.03.2023.

Rat je izazvao NATO. Amen.

VL
Avatar Bobiii
Bobiii
09:52 22.03.2023.

Zapadni mediji su u službi američke politike, zato nema u zapadnim medijima niti riječi o bombardiranjima Donjecka i Luganska i masovnog stradanja civila od kijevskog režima.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.