Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
naručena dodatna vještačenja

Iznenada preminula 36-godišnja žena, nema tragova nasilja

Policija - ilustracija
Marko Jurinec/PIXSELL/Ilustracija
29.08.2022.
u 13:05

Na Odjelu patologije Županijske bolnice Čakovec danas je u jutarnjim satima obdukcija obavljena, no nije bilo moguće odrediti uzrok smrti

Jučer oko 8.40 sati u dvorištu obiteljske kuće u Maloj Subotici u Međimurskoj županiji u nesvjesnom stanju pronađena je 36-godišnja žena kojoj je pružena joj liječnička pomoć, no nakon bezuspješne reanimacije konstatirana je smrt. 

Mrtvozorničkim pregledom tijela nije se mogao utvrditi točan uzrok smrti, pa je Županijsko državno odvjetništvo naložilo obdukciju. Na Odjelu patologije Županijske bolnice Čakovec danas je u jutarnjim satima obdukcija i obavljena, no nije bilo moguće odrediti uzrok smrti, pa su naručena dodatna vještačenja. Na tijelu nisu pronađeni tragovi nasilja.

VIDEO Djevojčica (11) spojena na respirator satima čekala u koloni na A1 nakon incidenta s navijačima: 'To nisu navijači, to su teroristi'

Ključne riječi

Komentara 14

IP
info_punkt
15:39 29.08.2022.

akutni pfizeritis

OP
Ocvali pupoljak
15:06 29.08.2022.

Prije tri godine otišla kod kardiologa na pregled, nasmije se i kaže da s ovakvim srcem mogu živjeti do 85-90 godina. Lani primila 3 cjepiva Pfiz. Prije tri noci probudi me luđako lupanje srca i osječaj panike.Sada imam 59 godod u mirovini sam. Ništa od moje duboke starosti.

RA
RadagastovBrat
14:16 29.08.2022.

U Kanadi je vodeći uzrok smrti nepoznat. Porast u odnosu na 2019. 4-5 puta.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije