Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Turistički biznismeni i lokalna uprava:
Povratak na članak

Iznajmljivanje otočića Galija i vile Kaštel na Vangi sulud je potez

Konzultantica Sanja Čižmar: Taj potez zapravo održava status quo, te služi isključivo za kratkoročno punjenje proračuna

Komentari 2

Avatar nekakav
nekakav
07:20 10.08.2018.

glamur? lifestyle? o toem se radi? da se na brijunima organiziraju tehno partiji, da se razbija, piša, baca otpad, da bi 'lokalci' imali korist?! baš je super ideja, podržavam! zanimljivo da je državna imovina na moru isključivo u službi boljitka lokalaca, a svugdje drugdje ta imovina i korsit od nje mora ići za cijelu državu. kao što se vodne naknade koriste solidarno na području cijele rh, a ne samo na području gdje se prikupe, tako bi i sav prihod od koncesija na pomorsko dobro, trebao ići za cijelu državu, da se podijeli solidarno. dalmatinci ne vole solidarnost, osim kad država treba njih financirati. da dalmacija uplati u proračun više nego što dobije iz njega, bili bi žestoki kritičari, ovako šute, što znači da ih država masno plaća. otok je državni, i mogu raditi s njim što žele, oni su vlast! to što si je neki lokalac zamislio da bi svoju ideju što i kako s otocima mogao privatno jako dobro unovčiti, je samo njegova ideja i mokra želja. državno u funkciju, odmah! korist ide državi, lokalci nek rade, kao i svugdje drugdje u hrvatskoj.

VL
NT
Nikola Turajlić-jaružalo
22:33 09.08.2018.

Nisu hrvatski vjerodomoljubni dvonožni glodari u Domovinskom ratu dvonožne papkare u Vukovaru i drugdje koristil kao topovsku hranu, da bi sada stranci preuzeli naše Jadranske i druge dragulje. Zaslužni vjerodomoljubni osloboditelji i branitelji trebaju dobiti u besplatnu koncesiju Brijune, kaoo što je naš generalisimus Ante dobio zaliv za ribouzgojilište, tako da budu svoji na svome. Njihove zasluge za vjerodomoljubne dvonožne glodare su nenaplative, a dvonožnim papkarima neka je sretan put bez povratka u bijeli svijet.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.