Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Povreda ravnopravnosti

Iznajmljivaču koji je odbio primiti gayeve prijeti i do tri godine zatvora

apartman u Zadru
Foto: Booking.com
17.08.2018.
u 12:17

Tako Zadraninu, zbog toga što je odbio ugostiti Brazilca koji mu se deklarirao kao gay osoba, prijete tri godine zatvora zbog kaznenog dijela povrede ravnopravnosti

Zadarska policija podnijela je kaznenu prijavu protiv 65-godišnjeg Zadranina koji je ovo ljeto odbio ugostiti turista iz Brazila zbog njegove spolne orijentacije.

Tako Zadraninu, zbog toga što je odbio ugostiti Brazilca koji mu se deklarirao kao gay osoba, prijete tri godine zatvora zbog kaznenog dijela povrede ravnopravnosti, potvrđeno nam je to iz zadarske policije. 

Podsjetimo, brazilski par htio je posjetiti Hrvatsku i ljetovati u Zadru ovoga rujna. Smještaj su rezervirali preko poznatog portala za pronalazak smještaja Booking.com, no iznajmljivač je odbio primiti rezervaciju kada je shvatio da je riječ o homoseksualcima.

>> Sezona partijanja na Zrću

 

Komentara 109

DU
Deleted user
12:40 17.08.2018.

nista od toga, covjek je odbio pedere jer je imao pedere iz slovenije koji su orgijali i unistili apartman - privatno vlasnistvo je svetinja, moze ovaj do europe na sud i rasturic ce ovo smece od pravosudja kojim drmaju udruge kojekakvih maloumnika i hormonalno poremecenih cudaka

CR
crodux
12:50 17.08.2018.

moš mislit, kao žele uplašiti ostale..dajte molim vas vi će te mi reći koga ću ja primiti u svoju kuću...demokracija i imam pravo na svoje stavove i mišljenje!

ST
staromlad
12:31 17.08.2018.

Koje su ovo gluposti, masonska državo? Hebala vas istambulska konvencija, homići, turoperatori i lijevoliberalna hegemonija, da vas sve hebala! SKANDAL! Pa upitajte se vi majmuni, ćatolici, komunjare i tobožnji liberali, koliko samo puta iznajmljivač ne želi primiti obitelji s više djece s pričom kako će im sve popišati i isprljati, kako su bučni itd. I sad ovu hederčinu ne želi čovjek primiti i ide u zatvor?! SKANDAL! SKANDAL! **Hebo** vam Šoroš m***t**r!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije