Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KAKVA POGREŠKA!

Nije razgledala stan koji je unajmila pa ostala u čudu gdje se nalazi

Screenshot
29.04.2021.
u 14:38

- Kakav je ovdje život? Dopustite da vam pokažem. Naime, kad dođem doma najčešće je jako tiho, jer većina mojih susjeda spava - navela

Unajmljivanje stana nije nimalo lagano, ali kad se to radi preko interneta i bez da se vidi stan koji se unajmljuje uistinu se može dogoditi svašta. Tu lekciju je vrlo dobro naučila i 19-godišnja Madison Kohout koja je unajmila dvosobni stan prije nego se preselila iz Oklahome u Arkansas. 

Ona je vrlo brzo po svom dolasku otkrila da se ustvari preselila u naselju za umirovljenike. Naime, njoj nije bilo baš jasno zašto su svi njezini susjedi stariji od 65, sve dok nije naletjela na veliki natpis na kojem je pisalo da se nalazi u naselju za umirovljenike. 

 

@itsme.madiiii

this is not even a joke LMAO ##fyp ##WidenTheScreen ##seniorcitizens ##apartment ##moving ##outofstate ##oof ##reallife

♬ original sound - Lauren Wisken

Madison je svoju pogrešku objavila na TikToku, a vrlo brzo je i snimila kakav je život u naselju za umirovljenike. 

- Kakav je ovdje život? Dopustite da vam pokažem. Naime, kad dođem doma najčešće je jako tiho, jer većina mojih susjeda spava -objasnila je i ustvrdila kako je jedna od prednosti njezina života tamo u tome što može puštati glazbu kad god želi jer neki od njezinih susjeda ne čuju. 

- Jedna zabavna stvar o tome što živite u umirovljeničkom naselju što kad god želite čujete sve tračeve u gradu - navela i dodala kako je njezini susjedi isto tako pitaju kad dođe doma kako je. 

Komentara 2

PL
posten_lopov
11:25 03.05.2021.

Gluhi, a sve traceve cuju, selektivna neka gluhoca.

SI
sisavac
08:00 30.04.2021.

e sad ako je pametna, a čini mi se da je ovo ciljano napravila, bude dobra s imućnijim penzićima, pa možda naslijedi nešto....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije