Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
100 GODINA FAŠIZMA

Između banalizacije i dijabolizacije: Fašizam danas kao faktor političkog nadmetanja u modernoj politici

05.11.2022.
u 22:16

Kad je riječ o fašizmu, može se griješiti tako da se šuti, ali i tako da se o njemu previše govori. Možda mu se pravi reklama kad se o njemu govori više nego što zaslužuje

Komentara 17

TO
ToromanovićKrešimir
02:24 01.02.2023.

pravi alfaman-U Rusiji jos nema, ali ce za takve kao ti napraviti, da se svi buzdovani skupe na jednom mjestu, da ih lociraju.

Avatar Čepiga.
Čepiga.
23:34 05.11.2022.

U zaostalu Rusiju sve sa Zapada dolazi sa 100 godina zakašnjenja, pa tako i fašizam.

Avatar prodao sam  ukrajnu
prodao sam ukrajnu
00:19 06.11.2022.

Amerika krenula u konačni obračun . Američki kongresmen: Rusija mora biti uništena zbog pravoslavlja i tradicionalnih vrijednosti Rusiju treba uništiti pod svaku cijenu jer je pravoslavna zemlja s tradicionalnim vrijednostima, izjavio je američki kongresmen demokrat Jamie Raskin, čije riječi prenosiprenosi popularni TV voditelj Fox News-a Tucker Carlson. “Rusija je pravoslavna zemlja koja ispovijeda tradicionalne vrijednosti. Zato se mora uništiti, bez obzira koju cijenu SAD platio za to.”, citirao je Ruskina Tucker Carlson. „… Pa, ovaj tjedan, kongresnik Jamie Raskin iz Marylanda, iz Bethesde. odgovorio na to pitanje. Rusija je pravoslavna kršćanska zemlja s tradicionalnim društvenim vrijednostima i zbog toga se mora uništiti, koliko god nas to koštalo. Ovo nije konvencionalni rat. Ovo je džihad. Jamie Raskin je to rekao naglas, ali mnogi u Washingtonu slažu se s njim u obje strane. …“

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?