Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 130
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Stari Grad
Povratak na članak

Izlijevanje 5 kilograma maziva na Hvaru uzrokovalo manje oštećenje mora

Očevidom je utvrđeno kako se onečišćenje obale i mora dogodilo prilikom ukrcaja hidrauličnog pikamera sa viličarem na drugo transportno vozilo na obali sa ciljem daljnjega ukrcaja na trajekt.

Komentari 4

Avatar tajar
tajar
14:16 06.06.2014.

O onečišćenju je obavješten kapetan koji je napravio zapisnik, a upravitelju luke naložen je detaljan pregled luke. Dakle nitko se nije potrudio ukloniti mrlju osim, kako je navedeno u članku, sjeverozapadnog vjetra. Kad doplovi koja brodica u luku, evo ti odmah lučki kapetan šalje "mologa" na skuteru da ti naplati vez, a kad dođe do onečišćenja, onda se nema ni disperzanta za uklanjanje istog!

VL
Avatar djerkov
djerkov
21:29 06.06.2014.

Oštećenje mora??

VL
DU
Deleted user
13:53 06.06.2014.

naslov: "Izlijevanje 5 kilograma maziva na Hvaru uzrokovalo manje oštećenje mora" (?!) a da malo ipak vodite brigu o tome što pišete??!!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.