Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Njemački list
Povratak na članak

Izlazak Grčke iz eurozone mogao bi ojačati utjecaj Rusije na Balkanu

Rusija ima novac i interes prema Balkana, a postoji i kulturološka bliskost među dvjema pravoslavnim državama, tvrdi autor teksta

Komentari 12

KI
Kissinger
08:27 24.02.2015.

FAZ-mjesecima tupi da su rusi na koljenima glede LOVE. sad isti FAZ tvrdi da su rusi PUNI love.žao mi je možebitno da jedan veliki rat na europskom tlu riješi sve te nebuloze.FBI,CIA i CNN pripremaju teren,glede istog ni KGB,SFB i RT nemaju niš protiv.ameri predaleko,rusija prevelika-europa idealan poligon za konvencionalni OBRAČUN.

VL
MA
makotako
10:37 24.02.2015.

prvo iz eurozone,zatim iz Nato saveza..sto ne bi bilo ni lose, bio bi to spijun manje u Nato savezu

VL
BG
BG
13:17 24.02.2015.

hrvati, jedini narod koji se ponosi i raduje tudjim uspesima i ciljevima. a i logicno, kada nemate nikakvu istoriju osim dupelizacke....

VL
Avatar Baroudeur
Baroudeur
13:56 24.02.2015.

Ovaj mudrac koji mi je stavio negativku bilo bi bolje pratiti malo vijesti iz svijeta pa isto iz Grcke jer su oni sami, narod, trazili da ostanu u EU i u euru! Ja nisam tu nista izmislio a ako se mudracu ne svida pa onda jedan skok u Atenu da ih uvijeri da nisu u pravu!

VL
IG
iggo
20:25 24.02.2015.

ne sekirajte se, neće uticati na Hrvatsku. Samo na one zemlje koje su obuhvaćene prolaskom gasovoda iz Turske. Grčka-Bjrm-Srbija. A i Bjrm mi malo smrdi..primiće je u EU samo da gas ne ode prema Mađarskoj

VL
Avatar Baroudeur
Baroudeur
08:55 24.02.2015.

Ako sam dobro razumijo Grci ne zele izaci iz EU i eura. Sve ostalo je nagadanje.

VL
Avatar Drazen Klaric
Drazen Klaric
09:25 24.02.2015.

Hm, grci ko grci. Posudi, potroši, urlaj, bježi. A rusi se šire u smjeru tog prostora. Dat će nešto, a onda čizma. Jedina nevolja je da čizma prolazi pokraj nas, ili ne daj Bože preko nas. A smrdi.

VL
DU
Deleted user
08:49 24.02.2015.

Mađarska,Grčka,Srbija trio mogućih "trojanskih konja" koji će oslabiti obranu EU u slučaju direktne agresije iz RF

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.