Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 67
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
William Hague
Povratak na članak

Izlazak Britanije iz EU mogao bi rezultirati raspadom UK-a

Hague, kojeg smatraju euroskeptikom, izjavio je da će na referendumu o ostanku ili izlasku Britanije iz bloka 28-orice podržati ostanak svoje zemlje u EU, usprkos svim njegovim peripetijama s Bruxellesom u vrijeme kada je obnašao dužnost šefa diplomacije.

Komentari 6

Avatar Neanderthalac
Neanderthalac
20:42 23.12.2015.

Engleski gusari, marš van iz EU, a Škoti i Velšani mogu ostati.

VL
DU
Deleted user
16:08 23.12.2015.

Raspad EU i VB, dobro i odlično.

VL
Avatar Štilcovana_Katabolcna
Štilcovana_Katabolcna
14:46 23.12.2015.

Što se mene tiče nek se raspadnu oboje. I VB i EU. Daleko im lijepa kuća.

VL
BA
bandido
17:33 23.12.2015.

Eto, hrvatici su zato da se GB raspadne, prema tome to je dobro...

VL
AA
aabbcc
18:26 23.12.2015.

EU ih je spasila i zamal da se nisu raspali kao utjerana clanica EU.

VL
PI
pistaljka
17:09 24.12.2015.

Hina nije više ono što je nekada bila. Prenosi dezinformacije kao i ostali dezinfo listovi. List koji drži do sebe, ne prenosi bez ograde, očite gluposti. EU vodi Britanska falanga u korist svojih svjetskih gospodara u sjeni i takvo što nije moguće. Moguće je da se oboje raspadne, i Britanija i EU, što bi značilo samo prelazak na plan slijedećeg broja ili slova gospodara kaosa. Čitajući hrvatski tisak čovjek dobiva dojam da sve informacije dolaze iz jednog mjesta - Londona, a to je dobar znak tko vlada Hrvatskom, bez obzira tko bio za kormilom. Sretan Božić svim ljudima dobre volje!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.