Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
na sveučilištu u Virginiji
Povratak na članak

Izlasci i putovanja su jeftini, samo da je više vremena...

Zrinka Gregurić Ferenček je na sveučilištu u Virginiji, a suprug Dinko u New Jerseyu

Komentari 3

DU
Deleted user
17:17 12.01.2015.

Baš sam se zabrinuo da danas neće biti članak o ljepoti iseljavanja iz zemlje. Izgleda da sam se prevario. Uvijek treba malo pričekati i ne donositi zaključke unaprijed.

VL
DU
Deleted user
18:04 12.01.2015.

Dobro je tu su, iseljena hrvatska idemo dalje, vec je i mene bilo strah da danas necu procitati nista o iseljavanju iz hrvatske. Bravo vecernji nemojte nas razocarati 🇺🇸

VL
BE
beppi
22:26 12.01.2015.

Novinari, moze li jedan clanak o uspijehu molera ili beraca sparoga u Njemackoj, bio bi jako zanimljiv siroj javnosti, (ipak vise odlaze u inozemstvo obicni "sljakeri" bez znanja stranih jezika i bez unaprijed osigurane stipendije ).

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.