Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Predivan primjer poštenja'

Izgubljeni novčanik dočekao muškarca iz Istre kod kuće, uz njega je bila i poruka

Ilustracija/Pixabay
20.06.2022.
u 17:32

Vlasnik novčanika nije bio kod kuće pa su mu ga nalaznici ubacili u poštanski sandučić

Muškarac iz Istre izgubio je danas popodne novčanik, no kod kuće ga je čekalo pozitivno iznenađenje. Naime, dvoje ljudi pronašlo je novčanik te mu ga ostavilo u poštanskom sandučiću.

Dejana i Neven, koji su pronašli novčanik, uz njega su u poštanskom sandučiću ostavili i simpatičnu poruku muškarcu. Vlasnik se potom javio Regional Expressu kako bi im se zahvalio. 

- Danas oko 15:20 sam izgubio novčanik na kružnom toku kod Pevexa. Na sreću naišli su pošteni Dejana i Neven te mi ga donijeli na adresu, kako nisam bio doma su ostavili u poštanskom sandučiću - naveo je vlasnik te napomenuo kako ih ne poznaje

Regional Express na Facebooku je objavio poruku koju su mu ostavili. 

- Ćao! Našli smo vaš novčanik na cesti kod Pevexa. Zvonili smo i niste bili kući. Unutra je sve kako smo i našli... Pozdrav iz Rovinja! Dejana i Neven - napisali su te na poruci nacrtali i srce. 

Brojne je korisnike Facebooka oduševila njihova gesta. "Bravo poštenim ljudima", "Predivan primjer poštenja", "Svaka čast!", neki su od komentara. 

VIDEO Stanovnici Neuma ogorčeni: 'Turisti na plaži koriste šampone, to je katastrofa! Ubijaju nam more'

Ključne riječi

Komentara 5

Avatar Mudlin
Mudlin
17:35 20.06.2022.

Ovakvi se ne žele baviti politikom, ali se zato kandidiraju oni koji ni slučajno ne bi vratili novčanik...

LU
Lu13
09:07 28.06.2022.

To je jedino ispravno... Oteto prokleto,ma i jednu tudju stvar koju nekome svjesno otudjis s njom se neces usreciti... To je tako... A ako vratis sljiedi nagrada ali ne od vlasnika...

AF
AfganistanskiHrvat
18:28 20.06.2022.

Ljudi izašao je članak o poštenju i čudimo da toga još ima. Nešto je krivo krenulo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije