Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 42
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
neobično iskustvo

Izgubio se prateći navigaciju, popularna aplikacija uputila ga da vozi ravno u drvo

Ilustracija
Pixabay/ilustracija
30.12.2021.
u 09:06

On je, kako je opisao, slijedio upute s interneta te završio u grmlju

Nakon što se jednom izgubio prateći navigaciju, muškarca iz Gane Google Maps uputio je da vozi ravno u drvo. 

Alfre iz Akre podijelio je svoje iskustvo na Twitteru i objavom ubrzo postao viralan, a njegovom neobičnom iskustvu pridružilo se još mnogo ljudi sa svojim pričama. 

On je, kako je opisao, slijedio upute s interneta te završio u grmlju. Google Maps potom ga je dalje uputio da skrene lijevo, a tamo je bilo samo drvo, navodi Mirror

Nakon njegovog bizarnog iskustva, mnogi su u komentarima pisali svoje nezgode koristeći popularnu aplikaciju. 

- Nikad neću zaboraviti kad smo koristili Google Maps za put. Prije nego što smo shvatili, bili smo u jednom selu sa slijepom ulicom, a Google Maps nam je govorio da nastavimo ravno - jedan je od komentara. 

- Prihvatio sam kraću rutu. Početak puta bio je dobar, no drugi dio bio je staza kroz grmlje. Otišao sam predaleko i bilo je kasno, morao sam nastaviti putovanje kroz grmlje - naveo je drugi. 

Problem kojeg su Alfre i drugi korisnici naveli pojavljuje se sve češće nakon izvješća o problemima u novom ažuriranju za Google Maps na Android uređajima. Izvješća kažu da za sada nije otkriveno rješenje jer je problem postao sve rašireniji.

VIDEO Ovo su proročanstva Nostradamusa za 2022. godinu

 

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
09:21 30.12.2021.

"Stigli ste" ," vaše odredište je na desnoj strani", itd...., a ispred mene njiva i nigdje ništa, u sred Slavonije. A o Africi mogu samo misliti šta se događa.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije