Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
jeste li ga vidjeli

Izgubio se Marley, pomozite mu da se vrati svojoj obitelji

Marley
Foto: Privatni album
1/6
06.02.2017.
u 12:52

Ima dugu kovrčavu dlaku bijele boje na zadnjim nogama i karijes na desnom očnjaku, a prepoznatljiv je i po tome što je malo krupniji retriver

Retriver Marley nestao je iz obiteljskog dvorišta u Gradištu još 26. prosinca. Pobjegao je zajedno s kujicom Pumbom. Ona se vratila, a njemu se gubi svaki trag.

- Marley i Pumba imaju veliko ograđeno dvorište. Nakon njegova nestanka pronašli smo rupu ispod ograde - priča nam Tea, koja pomaže Marleyevoj obitelji u potrazi za dragim ljubimcem. I svi su neutješni, jer Marley je dobrica kojeg svi znaju. I sa svima se slaže.

- Ima tri godine i odrastao je uz djecu, mačke i papigu. Voli sve životinje, a djecu obožava. Jako je umiljat i svakome će prići. Bojimo se da ga je netko ukrao jer je samo nestao, nitko ga nigdje nije vidio -– kaže Tea. Dodaje da su obavijestili veterinare, sve azile, policiju, lovce. Nisu ga pronašli, no i dalje ne odustaju. Nadaju se da će jedna od dojava biti ona prava i da će se Marley vratiti u dom u kojem ga svi nestrpljivo čekaju.

Iako izgleda kao svaki retriver, Marley je prepoznatljiv po tome što je malo krupniji, na zadnjim nogama ima dugu kovrčavu dlaku bijele boje. I na desnom očnjaku ima crni karijes. Cijepljen je i čipiran, a kad je nestao nije imao ogrlicu. Vidite li ga, zadržite ga i nazovite 095/5912966, njegovi ljudi odmah dolaze.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije