Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prevareni investitor
Povratak na članak

'Izgubio sam milijune, a mislio sam da je Crkva iza projekta'

Taj je novac za spomenute projekte posudio građevinskom poduzetniku Zlatku Čajku (43) koji se zbog svega našao na optuženičkoj klupi zagrebačkog Općinskog kaznenog suda

Komentari 19

Avatar Honduras
Honduras
08:36 19.02.2015.

bivši savjetnika generalnog direktora HŽ-a, s kćeri i zetom - dakle njih troje - nije uspjelo jednim klikom miša za 10 sekundi provjeriti o kakvoj se firmi radi... nego su tom liku dali 1,2 milijuna kn onako... na lijepe oči????? fascinantno!!! stvarno "zanimljiva" obitelj... pitam se koliko je tek štete ovako "sposoban" savjetnik generalnog direktora napravio u hž-u???

VL
DU
Deleted user
08:57 19.02.2015.

Sad mu je crkva kriva...mislio je... NETKO tko investira Milione zna točno tko stoji iza projekta...

VL
Avatar zgdomorodac
zgdomorodac
10:02 19.02.2015.

Odgovor zelenojkravi a zakaj si se nasal pogođen neki smo bili u rovu neki krvavo radili dok su drugi krali cisto ratno profiterstvo a jel znas kak se to nekad rjesavalo u ratovima aki neznas procitaj koju povijesnu knjigu i ostavi se mojih pokojnih roditelja mnogo suza izlazi iz zemlje kad vide sta su nam napravili lopovi profiteri neprijatelja smo pibijedili u ratu a profiteri nas pljackaju i dalje

VL
DU
Deleted user
12:52 19.02.2015.

i eto taj vukušić je zaradio milijune na poslovno savjetovanje, a nije sposoban napraviti osnovne poslovne provjere, ugovoriti instrumente osiguranja, vršiti kontrolirane namjenske isplate sredstava. to samo govori kako partije na bitna mjesta postavljaju potpune nepismenjake i dijele im silne novce na račun nepostojećeg znanja, a kao nagrade za najmizerniju političku poslušnost ili rođačko-zavičajnu pripadnost. i onda se još čudimo zašto su sve tvrtke koje imaju veze s državom propale. i sada, dok pišem ovaj post, obje partije sigurno uveliko dogovoraju raspodjele fotelja već za iduće izbore, gdje je samo jedna stvar sigurna - nitko stručan i sposoban neće moći ni priviriti na bitna mjesta. neovisna država naprosto nije za hrvate, njima treba bič preko leđa i okrutan strani gazda da dobacuje mrvice tek da prežive - i tad bolje žive nego u "svojoj" državi.

VL
Avatar zgdomorodac
zgdomorodac
08:40 19.02.2015.

Ha ha izgubio milione briga me bas za njih ima se moze se a uzivam kad vidim da se lovasi kradu mi mali nemamo vise nista i bice toga sve vise cerupat ce se međusobno haha haha joj super

VL
Avatar ucjena
ucjena
09:20 19.02.2015.

tako, potkovan a tako lakovjeran, lako dosli, jos lakse otisli, fala bogu,

VL
PO
podravec
08:28 19.02.2015.

virgo, najbolje da ti zaobilaziš Hrvatsku da se mi riješimo tebe a ti nas. Ionako u Hrvatskoj ne nalaziš ništa dobro ili pozitivno a takvih imamo dosta i previše.

VL
AR
arthur1
09:58 19.02.2015.

Rasplakao sam se.Smrc smrc

VL
Avatar salaso
salaso
11:36 19.02.2015.

Kakva je situacija , traži se kusur od djece , kad im daš 10 kn, a ne da netko tako olako dijeli milijune....ako ih je imao, onda ih nije bio problem niti izgubiti....iskijao je to hž..kako došlo..tako ošlo..

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.