Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kosili su travu

Izgubio novčanik u kojem je bilo 1800 eura, radnici HAC-a učinili sve da pronađu vlasnika

16.10.2014., Sibenik - Hrvatske autoceste, auto cesta Zagreb - Split, dionica Sibenik-Vrpolje. Photo: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
Foto: Hrvoje Jelavić/PIXSELL
1/2
19.07.2018.
u 13:23

Dogovorili su i primopredaju novčanika koja je obavljena danas na odmorištu Zir

Vlasnik novčanika u kojem se nalazila svota od 1800 eura izgubio je novčanik blizu Svetog Roka, a kada je vjerojatno i sam ostao bez vjere da će ga ikada više vidjeti, javili su mu se ljudi koji su novčanik pronašli. 

Tijekom redovnih aktivnosti košnje trave na dionici kod Svetog Roka, blizu lokacije Jadova, HAC-ovi radnici Mile Žuža i Marko Japunčić pronašli su novčanik.

Nisu uzeli novac nego su kontaktirali vlasnika izgubljenog novčanika nakon što su ga pronašli putem Facebook-a.

Dogovorili su i primopredaju novčanika koja je obavljena danas na odmorištu Zir.

Iz HAC-a su poručili kako su "ponosni na svoje radnike" i kako "ovo nije prvi slučaj da njihovi radnici uz odmorišta pronađu novac i dokumente i na taj način usreće njihove korisnike".

"Koristimo ovu priliku kako bismo podsjetili naše korisnike da provjere svoje dokumente prilikom odlaska s odmorišta", poručili su iz HAC-a. 

Što će se promijeniti uvođenjem eura i hoće li sve poskupjeti

16.10.2014., Sibenik - Hrvatske autoceste, auto cesta Zagreb - Split, dionica Sibenik-Vrpolje. Photo: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
1/10

 

Komentara 6

Avatar navijač
navijač
15:56 19.07.2018.

Eto još ima poštenih ljudi.

5S
505.scrtom
13:57 19.07.2018.

...tako bi i oni u naplatnim kućicama trebali vraćati sitne kune a ne uzimati ih bez pitanja sebi i ne vratiti,jeli se tako reklamira Hrvatska...Trknite se u glavu.

BL
bljak007
13:38 19.07.2018.

Možda je sexao koju koku.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije