Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 27
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREDIVNA PRIČA IZ SRBIJE

Izgubio novčanik pa pronalaznika bogato nagradio: 'Riječima se ne mogu zahvaliti'

Novčanik
Foto: pixabay
07.12.2023.
u 10:36

S druge strane, Stefan ne smatra da je učinio nešto neuobičajeno, već je samo pomogao sugrađaninu

Iako je u današnjem svijetu lako fokusirati se na negativne događaje, tu i tamo nečija se lijepa gesta probije kroz sivilo i obasja dan barem jednoj osobi. Stefan (27) iz Pančeva u Srbiji uljepšao je dan Branislavu, čiji je novčanik pronašao i odlučio vratiti, a ono što se dogodilo nakon toga oduševilo je regiju.

Branislavu je novčanik pao s krova automobila, a kada ga je pronašao, Stefan ga je donio na adresu s osobne iskaznice. Presretni vlasnik priču je podijelio na društvenim mrežama, a kako bi nagradio nalaznika, poklonio mu je besplatne usluge svoje šlep službe i to do kraja života, piše Telegraf.

- Momčino, riječima se ne mogu zahvaliti, ali od mene i moje šlep službe imaš do kraja života besplatan šlep! Čast mi je što dijelim zrak s ovakvim čovjekom - napisao je, te dobio pohvale susjeda. S druge strane, Stefan ne smatra da je učinio nešto neuobičajeno, već je samo pomogao sugrađaninu.

- Bez oklijevanja sam vratio novčanik. Ako mislite da je meni nagrada materijalna vrijednost ili nešto slično, apsolutno nije. To što me vlasnik odlučio nagraditi, hvala njemu, ali nisam očekivao nagradu. Da se opet nađem u istoj situaciji, isto bih postupio - kazao je pošteni mladić. 

No njegovi sumještani i dalje ga smatraju herojem te ga hvale zbog skromnosti i poštenja. - Takvi ljudi nas podsjete da nije ovo društvo i sve s njim otišlo dovraga. Još ima nade - jedan je od komentara na društvenim mrežama.

Ključne riječi

Komentara 4

DZ
Dzasmin
19:38 07.12.2023.

Nisam procitao clanak, nekako mi ga je naslov zgadio.

Avatar Moodleen
Moodleen
16:40 07.12.2023.

A koja "priča" iz zapadnog turkolanda ovima nije predivna?

BE
Beyonder
10:44 07.12.2023.

Lik otputuje na more i zove ovoga da dođe po njega šlepom jer mu se "kao" pokvario auto

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije