Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
usred noći

Izgorjela obiteljska kuća u Krapini: Muškarac s opeklinama završio u bolnici

Izgorjela obiteljska kuća u Krapini
Foto: DVD Krapina
1/7
12.12.2020.
u 15:40

"Sve je izgorjelo, pas se negdje sakrio pa sam ga tražila", ispričala je kći

Danas oko 4.40 sati izgorjela je obiteljska kuća na Zagrebačkoj cesti u Krapini, a jedna je osoba lakše ozlijeđena. 

"Majka me nazvala i rekla da kuća gori, ja sam čula sirene jer živim u blizini i odmah sam krenula prema tamo. Sve je izgorjelo, pas se negdje sakrio pa sam ga tražila", ispričala je kći za 24sata

Vatrogasci DVD Krapina na svom su Facebook profilu opisali kako je izgledalo gašenje požara. "Izašli smo sa navalnim vozilom, autocisternom i kombijem te sa 10 vatrogasaca. Dolaskom na mjesto intervencije zatičemo djelatnike JVP Krapina koji su počeli sa gašenjem. Dva naša člana opremaju se izolacijskim aparatima te vrše unutarnju navalu dok ostali vrše vanjsku navalu. Nakon lokaliziranja požara vršimo raščišćavanje i dogašivanje objekta", poručili su i dodali kako su zvali Hitnu pomoć zbog jedne osobe koja je prevezena u OB Bračak. 

Riječ je o 39-godišnjaku čija je sestra rekla: "Završio je u bolnici jer se malo nagutao dima i ima lakše opekline, ali ga za par sati puštaju doma, a majka (64) je u redu". 

U intervenciji su, kako navode vatrogasci, sudjelovali i policija koja je ogradila područje te ekipa iz HEP-a koja je prekinula dovod struje. 

Danas u 04,44 sati uzbunjeni smo od strane VOC-a zbog požara kuće na Zagrebačkoj cesti u Krapini. Izašli smo sa navalnim...

Objavljuje DVD KrapinaSubota, 12. prosinca 2020.
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije