Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Drugi incident

Izgorio centar za azilante u Švedskoj, sumnja se na podmetanje požara

azilanti
Foto: Petar Glabov/PIXSELL
1/2
21.10.2016.
u 14:35

U trenutku izbijanja požara u centru su bila dvojica zaposlenika centra i devet azilanata

Požar u švedskom centru za azilante, koji je izgorio tijekom noći, vjerojatno je podmetnut, izvijestila je u petak policija, dodajući da je riječ o drugome ovakvom incidentu u samo tjedan dana u području oko Stockholma. 

O požaru su policiju u petak rano ujutro obavijestili zaposlenici centra, rekao je glasnogovornik stockholmske policije Kjell Lindgren, dodavši da je otvorena istraga. "Do požara izvan kuće ne dolazi iz čista mira", rekao je.

U trenutku izbijanja požara u centru su bila dvojica zaposlenika centra i devet azilanata. Lindgren je kazao da nitko od njih nije stradao.

U nedjelju je izbila vatra u južnome dijelu Stockholma, no zasad nema indicija da su dva požara povezana. Iz centra je u petak evakuirano svih 37 azilanata. 

>> Švedska škola na udaru zbog odvojenih satova tjelesnog za dječake i djevojčice

Komentara 2

OS
osica
15:20 21.10.2016.

"Traže bolji centar i veći džeparac,jer su svi doktorirali"

GO
gooniegoogoo
18:38 21.10.2016.

platit će Šveđani novi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije