Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POŽAR U PODSTRANI

Izgorio automobil i motorkotač, drugi automobil nagorio

Podstrana: Tijekom noći vatra progutala automobil i motocikl
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
1/5
12.04.2018.
u 08:19

Policija navodi da je prva dojava o požaru na dvama vozilima i motorkotaču Suzuki stigla u 1.50 sati.

U požaru u Podstrani kod Splita, koji je buknuo u prvim satima četvrtka, u potpunosti je izgorio jedan parkirani automobil i motorkotač, a drugi automobil je nagorio, doznaje se od policije i vatrogasaca.

Policija navodi da je prva dojava o požaru na dvama vozilima i motorkotaču Suzuki stigla u 1.50 sati. Vatrogasci su na teren poslali jedno vozilo DVD Žrnovnica s tri gasitelja koji su vatru na adresi Strožanac, Paštrićeva 19, ugasili u 2.05 sati. U požaru je potpuno izgorio osobni automobil Citroen C 3 i motorkotač Burgman-Suzuki, dok je drugi osobni automobil marke Toyota nagorio.
Takve scene zapaljenih parkiranih automobila, za koje je očevid u većini slučajeva pokazao da su izbili zbog otvorenog plamena ili žara, učestalije su u Splitu u posljednje dvije godine. U samo osam mjeseci prošle godine tako je na ulicama gorjelo ukupno 29 privatnih automobila čiji su vlasnici bili poduzetnici, suci, policajci, ljudi s krim dosjeom. Uglavnom se vatra izaziva pod jednim vozilom, a onda zbog širenja požara stradaju i u blizini parkirana vozila.

Policija je zbog tog problema 2016. godine otkrivanje počinitelja stavila u svoj fokus, poslali su ophodnje na ulicu, njih čak 18 koje su brojile 50 policajaca. U većini slučajeva namjerne paljevine policija još uvijek traga za počiniteljima.

Komentara 3

OB
ObrenM
10:26 12.04.2018.

Sve ce to rjesiti sposobni ministar.

RI
rightside
11:07 12.04.2018.

svakom normalnom je vec jasno da ovaj ministar policije tamo sjedi samo jer ga plenkovic nije imao nigdje drugdje posjesti,,)) a da ce nesto rjesit, ili da ce posmjenjivat splitsku policiju jer ne rade ili ne zele radit,to nece,,jer split ocito mora pokazat kako ih zagreb ne zanima uopce,,

DD
DD
15:53 12.04.2018.

Opet SRBI pale 🤪🤪🤪

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije