Naslovnica Vijesti Hrvatska

Noćni požar u Splitu: izgorjela tri kamiona

U Javnoj vatrogasnoj postrojbi (JVP) Grada Splita se doznaje kako se radi o dva kamiona tegljača i kamiona dizalice na kojima je požare ugašen vodom
03. travnja 2018. u 08:12 1 komentara 1005 prikaza
Vatrogasci
Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL

Jedno je teretno vozilo u potpunosti izgorjelo, a druga dva djelomično u požaru koji je u prvim satima utorka buknuo kod splitskog terminala TTTS-a, doznaje se jutros u splitskoj policiji.

Nepoznat uzrok Na zagrebačkoj Trešnjevci gorjeli automobili

Prema prvim službenim informacijama, vatrogasci su u 2.33 sata dobili dojavu o požaru na skretanju za TTTS. Gorjela su tri teretna automobila namijenjena za vučnu službu. Policija tvrdi kako je jedno teretno vozilo izgorjelo u potpunosti, a ostala dva djelomično izgorjela. U Javnoj vatrogasnoj postrojbi (JVP) Grada Splita se doznaje kako se radi o dva kamiona tegljača i kamiona dizalice na kojima je požare ugašen vodom.

Na mjestu događaja je policija koja obavlja očevid nakon kojeg bi se trebao doznati uzrok požara. Neslužbeno se doznaje kako će materijalna šteta biti velika.

Izbio požar u prostorima Nadbiskupskog bogoslovnog sjemeništa Vatrogasci na terenu Požar u kompleksu Zagrebačke nadbiskupije Policija Podignuta optužnica Zapalio kuću i sa sjekirom u rukama lovio vlasnike Zagreb: Jedna osoba smrtno stradala u požaru stana Babonićeva Zagreb: U stanu u kojem je izbio požar pronađena jedna mrtva osoba
Poduzetnik
Kviz
Jesi li rođeni poduzetnik ili radije radiš kako ti drugi kažu?

A1 izdvaja za Vas