Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Član predsjedništva
Povratak na članak

Izetbegović: Neka Srbija razmisli kako se ponaša prema građanima BiH

Izetbegović je cijeli slučaj povezao s kampanjom uoči izvanrednih parlamentarnih izbora u Srbiji

Komentari 5

DP
Dule Pacov
07:14 31.01.2014.

ma naser je pilence, izdace se interpolova poternica pa nece moci da mrdne iz mahale...i opet glupiranje sa agresijom, bosna je postala drzava 1995 i ako to nikad nece biti, agresija se moze izvrsiti samo protiv suverene drzave, drugo, srbi cine vecinu u bih, totalni paradox i smejurija.

VL
Avatar Drazen Klaric
Drazen Klaric
08:39 31.01.2014.

Hm, dakle Bosna ponovo ima Izetbegovića. Još samo da se pojave Sloba i Franjo, pa svadba ponovo može krenuti.

VL
XA
xaron
20:07 03.02.2014.

Kad se hapse Hrvati iz BH u Srbiji, ovaj isti Izetbegovic ne progovara. Zato kad se raspise tjeralica za muslimanom to je za ovog državni problem.

VL
L0
luena 01
10:50 31.01.2014.

Ma sa njima nejbolje ne imat posla.. oni bi sudili covjeku koji je oslobodjen optuzbi,a svoje zlocince kojima su sudili pustaju na slobodu ... Moz mislit dva put bi sudili za istu stvar iko nemaju dokaza,a da oni imaju uvijek ,lako je njima za dokaze i pretjerivanja lako je frizirat ,samo kad se njima sudi onda su svi nevinasca...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.