Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
odbio pregovore o izmjenama zakona
Povratak na članak

Izetbegović kritizirao Milanovića i Plenkovića zbog dolaska Dodika u Zagreb: Ne poštuju BiH i hijerarhiju

Kritizirao je i hrvatskog predsjednika Zorana Milanovića i premijera Andreja Plenovića zbog odluke da se u Zagrebu sastanu s članom Predsjedništva BiH Miloradom Dodikom.

Komentari 11

MA
MateBobanheroj
14:47 16.09.2020.

Koliko je ovaj Bakir odvratan lik, govori činjenica da je, kao gimnazijalac u Sarajevu, "prokazivao" one muslimane koji su jeli svinjetinu. To je jednom zgodom pričao, koji je s njim pohađao istu školu.

VL
Avatar Cornelius
Cornelius
14:31 16.09.2020.

Baš bi gospodin Plenković trebao Izmetbegovića pitati sa kim smije popiti kavu, ha ha.

VL
AN
antiekstremist
14:22 16.09.2020.

Kritizira Milanovića i Plenkovića radi razgovora sa Dodikom a ujedno priznaje da su obojica i njega zvali u Zagreb. Ako je i od Bakira što je previše previše je.

VL
Avatar Posjetio Titov muzej-tko sam?
Posjetio Titov muzej-tko sam?
14:08 16.09.2020.

Ne poštuje ni vi Hrvate u federaciji pa što bi htjeli onda...

VL
FA
fajlpz
17:44 16.09.2020.

Koga je briga šta on kritizira.

VL
Avatar NATOvelesila
NATOvelesila
06:03 17.09.2020.

uostalom Bošnjaci se od kraja rata ponašaju, kao da je Bosna i Hercegovina država jednog bošnjačkog naroda, a ne tri konstitutivna naroda, samim time ne može se s njima pričat o dobrosusjedskoj politici kad oni negiraju Dayton i ono što je dogovoreno u daytonu, i pokušavaju u miru izigrat sve dogovore koji su doveli do kraja rata, i očuvanja granica BiH. a tu se išlo najviše na štetu hrvata, djelom i Srba, ali najviše na štetu hrvata, dakle cilj je bio maksimalno obezvrijedit hrvatski položaj od kraja rata, i u tome su velikim djelom uspjeli, i sada je prirodno da hrvati s srbima koji ih trenutno manje ugrožavaju, pokušavaju osujetite daljnje uzurpiranje daytona na vlastitu štetu, od strane bošnjaka, djelom i surađujući s srbima, u ovom slučaju Dodik je predstavnik Srba, mi ga nismo birali niti smo zaljubljeni u Dodika, ali on je predstavnik Srba u toj državi, i mi ga nemamo pravo niti smijemo ignorirat, posebice zato jer ponekad ide i na našu korist, iako on kao i većina Srba sigurno ne simpatizira hrvate ništa više nego ti Bošnjaci, ali je svijestan da su Hrvati trenutno puno manji problem od Bošnjaka za Srbe, i to je okrenulo Srbe i Hrvate unutar BiH na suradnju, jer i jedne i druge ugrožavaju Bošnjaci svojim pričama o unitarnoj BiH bez konstituvnih naroda, u kojoj će živjet građani bez nacionalosti, kao što se i u hrvatskoj priča o građevinama i građanima a ne hrvatima, takva politika je kratkog daha i osuđena na propast. njima treba švicarski model, a ne bosanski.

VL
Avatar NATOvelesila
NATOvelesila
05:56 17.09.2020.

drago mi je da su se muftije i Bošnje uzrujale, što smo prijatelji s jednim članom predsjedništva BiH, kojeg oni blago rečeno ne vole, ali s obzirom da u posljednje vrijeme Bošnjaci igraju ulogu kakvu su igrali Srbi 1990ih, nije s gorega da se Komšiću i Izetbegoviću preko suradnje s Dodikom da jasna poruka gdje su, i koliko su nebitni za poredak na ovim prostorima u slučaju da se Hrvati i Srbi dogovore. pa neka se oni i dalje k.... praznom puškom, i čude kako to da Srbi dolaze u posjet Zagrebu, dolaze zato jer s njima graničimo i na savi i na dunavu, i prirodno je da dolaze, i ako se možemo dogovorit nešto na obostrano zadovoljstvo zašto ne ? nama nisu prijatelji ni Srbi ni Bošnjaci, ali u ovom trenutku unutar BiH Srbi se razumnije ponašaju, i ne ugrožavaju prava Hrvata, djelom zato jer i imaju svoj entitet, ali je činjenica da Dodik nije radio probleme tamo gdje su ovi muftijaši radili, i samo radi toga ga je trebalo pozvat u ZG, čisto da se ovim s ćaršije pošalje jasna poruka u smislu, ako vi budete obezvrijeđivali hrvate u BiH, mi ćemo skupa s Dodikom postizat dogovore u kojima ćemo anulirat vaše pretenzije i histerije na račun hrvata u toj državi. nema smisla vodit dobrosusjedsku politiku, na način da se ignorira činjenica da Bošnjaci vode trenutno neprijateljsku politiku prema hrvatima u toj državi, i dok je to slučaj, Dodik će biti dragi gost u Zagrebu i da napravit ćemo most preko save, čisto zato da pokažemo Bošnjama da se klin klinom izbija. :)

VL
KA
Kalimero4
07:55 17.09.2020.

Zvali bi oni i tebe Bakire ali im je govedine nestalo.Samo krmetina Bakire.

VL
Avatar Osvetnik Ernesta Fulira
Osvetnik Ernesta Fulira
17:40 17.09.2020.

Ne može opstati država koju više od 45% njenih državljana ne želi.

VL
MA
MateBobanheroj
14:48 16.09.2020.

To je jednom zgodom pričao Kusturica.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.