Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 119
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAJGORI SCENARIJ

Izdana sedmodnevna prognoza za Petrinju: Stiže kiša, temperature će padati

Petrinja: Posljedice jutrošnjeg potresa vidljive su na gradskim ulicama
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/3
29.12.2020.
u 19:21

Vjerojatnost za oborine veća je danas (utorak) i srijedu te ponovno oko vikenda.

Prognostičari Državnog hidrometeorološkog zavoda (DHMZ) objavili su u utorak sedmodnevnu vremensku prognozu za šire područje Petrinje te najavili promjenljivo oblačno razdoblje uz kraća sunčana razdoblja i povremenu kišu.

Povremeno se očekuje kiša, uglavnom slaba, a vjerojatnost za oborine veća je danas (utorak) i srijedu te ponovno oko vikenda. Početkom sljedećeg tjedna izgledno je uglavnom suho vrijeme. Vjetar je još danas (utorak) umjeren do jak jugozapadni, sutra će oslabjeti, a potom će biti uglavnom slab do umjeren jugoistočni.

Jutarnja temperatura uglavnom će biti između -2 i 3, pri čemu je mraz najizgledniji u petak te ponovno početkom sljedećeg tjedna. Najviša dnevna temperatura do kraja tjedna bit će uglavnom između 5 i 9, potom i malo niža.

 

Ključne riječi

Komentara 5

MO
montello
19:31 29.12.2020.

joj slatka mala maca uh tesko je ovo gledati nadam se da ce ovo prestati, i da ce se sve vratit u normalu,,,, dolaze hladne zimske noci,,

Avatar Dalmacija
Dalmacija
19:30 29.12.2020.

Kazna Božja. Sve se okrenulo protiv Hrvatske i ovog napaćenog i preplašenog naroda! Bože, što nas ovako kažnjavaš, što nam je daš mira?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije