Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 41
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
objavljena izvješća
Povratak na članak

Izborna promidžba: Restart s manjkom od 2,2 milijuna, pet sudionika pod prijetnjom od novčane kazne

Izborne troškove stranke i koalicije 'pokrit' će naknadom koju država isplaćuje za svaki osvojeni saborski mandat, a koja iznosi 135 tisuća kuna po mandatu

Komentari 5

ST
stefj
13:25 06.08.2020.

SDP je i za prošle izbore ostao dužan okolo poduzećima koja su radila za njih, naročito za lokalne izbore. Bernardić se zadužio i pokrio mali dio toga, no dobar dio dugova je ostao i dalje... Kako će tek biti ovaj puta?

VL
DU
Deleted user
14:54 06.08.2020.

SDP-ova sataraš koalicija Restart htjeli su voditi državu, sigurno bi doveli državu u ogromne financiska zaduženja kao i prošla SDP vlada 70milijardi kuna.

VL
PE
PetarPan1108
14:19 06.08.2020.

Krasno! Sve stranke koje se nemogu financirat, koja su stalno s minusima i slično tome treba ugasit! Ionako ih imamo najviše na svjetu i uzima se od poreznih obveznika!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.