Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Reakcija Mate Mijića

Izbori u Lici - hrvatski Jerry Springer Show

Mate Mijić
Foto: YouTube
1/3
17.03.2019.
u 15:42

U svoju obranu ministrica je rekla da vozi samo po Vinkovcima. Pa što su Vinkovci, neka divlja enklava u kojoj ne vrijede hrvatski zakoni?!

Izbori za Županijsku skupštinu Ličko-senjske županije prošli su u znaku raspada velike sretne obitelji poznate kao HDZ.

S jedne strane oni koji su godinama haračili, a s druge njihovi stranački drugovi koji su im držali vreću. I natjecanje u rodoljublju, poštenju i viziji za opustošenu Liku moglo je početi. Bilo je to u stvari natjecanje za javne institucije i tvrtke, a najviše za ličku zlatnu koku NP Plitvička jezera. Pred kamerama su dojučerašnji partneri razmjenjivali udarce i grube riječi, baš kao u svjetski poznatom Jerry Springer Showu.


Ministrica Gabrijela Žalac sudjelovala je u prometnoj nesreći i nanijela teže ozljede malenoj djevojčici. Kasnije se ispostavilo da je automobilom upravljala bez važeće vozačke dozvole koja joj je istekla prije nego što je zasjela u ministarsku fotelju. U svoju obranu ministrica je rekla da vozi samo po Vinkovcima. Pa što su Vinkovci, neka divlja enklava u kojoj ne vrijede hrvatski zakoni?! Žalac je u stvari nehotice poručila da nije provjeravala dokad joj vrijedi vozačka jer nju kao ministricu u HDZ-ovoj vladi, članicu Predsjedništva stranke i Plenkovićevu mezimicu nitko u rodnom gradu kojim drma HDZ vozačku neće ni pitati.

Pogledajte video komentar našeg kolumnista Mate Mijića!

Komentara 9

Avatar Prosenjak
Prosenjak
16:27 17.03.2019.

Evo činjenica, goli činjenica nakon kojih očekujem blok od bar sedam dana, jer ovdje je dozvoljeno psovati, vrijeđati itd,. ali ništa ne smeta kao istina. 1. SDP je u prošlom sazivu županijske skupštine imao 2 mandata. 2. SDSS nikad nijeikad nije imao niti jedan mandat osvojen na izborima. 3. SDP na ovim izborima nije prešao izborni prag. 4. SDSS je na izborima osvojio dva mandata. 5. Kad Davorko Vidović kaže da su birači SDP-a glasali za Milinovića, on laže jer je svakom pismenom jasno da su na ovim izborima glasači SDP-a glasali za SDSS, a Vidović je tom paničnom i bizarnom reakcijom koju je čak i notorna Munižaba svrstala u rubriku "vjerovali ili ne" zapravo samo htio sakriti tu notornu činjenicu, da su Srbi u Hrvatskoj glasači SDP-a. 6. Mate Mijić je, jednako kao i Nino Raspudić, Davor Ivanković i Iva Puljić Šego na stranicama ovog biltena napisao nebulozu, citiram "Zoran Milanović je hrvatski nacionalist i suverenist". 7. Ponavljam, neoboriva je činjenica da su Srbi iz Donjeg Lapca, Srba, Gračaca itd, glasali za Milanovićev SDP, valjda zato jer im imponira hrvatski nacionalizam i suverenizam. 8. Kad mi Mijić, Raspudić i slični nađu jednog jedinog Srbina koji je glasao za HDZ častim ih svakog s po kilo pečene janjetine.

Avatar berija1
berija1
17:05 17.03.2019.

Ovaj "autor nije ni sam sebi niti istinit niti smjesan , ili jest???

Avatar bokolo
bokolo
15:47 17.03.2019.

Bravo! Pa imamo mi normalnog svjeta sa normalnim mozgom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije