Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Koronavirusu usprkos
Povratak na članak

Izbori u HDZ-u ipak će se održati, unatoč koronavirusu

Iako krizni stožer preporučuje izbjegavanje javnih okupljanja, Plenković kaže da je riječ o malim izborima

Komentari 1

Avatar NenadNikolicZagreb
NenadNikolicZagreb
10:41 14.03.2020.

Čitam vijest gdje kaže izvor da gospodina Penavu protiv gospodina generala Medveda podržavaju branitelji. Zar je stvarno to tako? Kako to da su se branitelji odlučili podržavati Penavu koji nije branitelj i nije sudjelovao niti u Bljesku niti Oluji? Kako to da branitelji ne podržavaju hrvatskog heroja generala Medvjeda koji je od prvog dana dragovoljno pristupio već prvim naoružanim postrojbama koje su se stvarale počekom Domovinskog rata? Koji su to branitelji koji su protiv Medveda? Zašto su protiv? Koje osobine su ih privukle kod Penave da Penavu bezrezervno podržavaju?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.