Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Parlamentarni izbori

Pero Ćorić: Marko Perković Thompson podupire Domovinsku koaliciju i Marka Kvesića

Thompson Kvesić
Foto: Domovinska koalicija
1/5
14.08.2016.
u 09:44

"Svoju javnu i čvrstu potporu Domovinskoj koaliciji (HSP AS, HKDU – dr. Marko Veselica, DESNO, USP i HDS), a posebno našem kandidatu Marku Kvesiću izrazio je i Marko Perković Thompson", stoji u priopćenju Pere Ćorića.

Predsjednik Izbornog stožera Domovinske koalicije i glavni tajnik HSP AS Pero Ćorić poslao je priopćenje u kojem navodi da pjevač Marko Perković Thompson podupire tu koaliciju i kandidata na njihovoj listi Marka Kvesića

"Svoju javnu i čvrstu potporu Domovinskoj koaliciji (HSP AS, HKDU – dr. Marko Veselica, DESNO, USP i HDS), a posebno našem kandidatu u VI. Izbornoj jedinici i svom prijatelju Marku Kvesiću izrazio je i Marko Perković Thompson", stoji u Ćorićevom priopćenju u kojem je poslana i fotografija Marka Perkovića i Marka Kvesića. 

"Nakon što se drugi pravaški čelnici i predsjednici manjih stranaka nisu odazvali pravaškom okupljanju unutar Domovinske koalicije na čelu s HSP AS, svoje mjesto na našim koalicijskim listama našli su brojni istaknuti pravaši koji su se izdigli iznad velikog i nerealnog ega svojih čelnika. 
Tako je mjesto na koalicijskoj listi u VI. Izbornoj jedinici na četvrtom mjestu našao Marko Kvesić, brat slavnog vukovarskog heroja i dragovoljca HOS-a, besmrtnog pravaša i moralne vertikale pravaške scene, pokojnog Velimira Kvesića", stoji u Ćorićevom priopćenju. 

>>Domovinska koalicija: Inzistirat ćemo na provođenju lustracije u pravosuđu

>>Za male stranke i 20 mandata: : Tko osim HDZ-a, SDP-a i Mosta ima šanse na izborima

Komentara 52

Avatar Melankolija
Melankolija
10:21 14.08.2016.

Nema dalje, ovo je kraj ludila, iza toga je samo zid ili provalija.

VO
vodotoranj20
10:07 14.08.2016.

Kto to stalno ide protiv Hrvatske ili Domoljuba? Kome oni smetaju? Nemoras glasati za njih. Vise ne. Odrasli smo u jednoumlju. Kako je jedan diktirao tako su svi morali plesati. Sada Kome nepase ima Izbor. Jos uvijek ima takvih zemalja. Hrvaski narod odhrvao se mucno i uz velike zrtve od takve politike i rezima. Sloboda je vrlo dragocjena i nemojmo zaboraviti koja je cijena slobode. Ako se netko ponosi time i slavi domovinu i slobodu neradi nista lose. Dok ne krsi zakon neka to cini kako zeli. To je Sloboda.

Avatar cartman82
cartman82
13:54 14.08.2016.

e sada ce osvojiti preko 0.00000001 %. podupire ih junacina i domoljub Thompson zvani porez

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije