Naslovnica Vijesti Hrvatska

Bandić: Naši branitelji moraju imati prioritet prilikom rješavanja svojih problema

Demo: Cilj nam je objediniti sva prava branitelja na jednom mjestu
19. kolovoza 2016. u 12:51 19 komentara 305 prikaza
Milan Bandić
Foto: Hrvoje Jelavić/Pixsell
Pogledajte galeriju 1/3

Predsjednik Stranke rada i solidarnosti Milan Bandić i prvi na listi Koalicije za Premijera u VI. Izbornoj jedinici brigadir Miodrag Demo rekli su u petak da će na čitavu državu preslikati zagrebački model skrbi o hrvatskim braniteljima koji se provodi već 16 godina. 

Predsjednik Stranke rada i solidarnosti i čelnik Koalicije za Premijera Milan Bandić kazao je na konferenciji za novinare kako je Zagreb već 2000. imao jasnu viziju politike prema hrvatskim braniteljima koji su najzaslužniji što danas živimo u miru u slobodnoj državi te da su oni dokazali da znaju i mogu skrbiti za najzaslužnije za stvaranje samostalne i suverene Republike Hrvatske.

– Naši branitelji moraju imati prioritet prilikom rješavanja svojih problema i ostvarivanja prava sukladno hrvatskim propisima i zakonima. Zahvalni smo svima njima što su svojom žrtvom pridonijeli da živimo u slobodnoj zemlji – istaknuo je Bandić.

Miodrag Demo, prvi kandidat na listi Koalicije za Premijera u VI. Izbornoj jedinici istaknuo je kako će se zalagati za unaprjeđenje zakona i propisa kojima se reguliraju prava hrvatskih branitelja.

milan bandić Mali savjet Bandić pozvao SDP i HDZ da se konačno ujedine, ima prijedlog i kako da to učine bandić spot FONTANE I JAPANAC 'Auuu koliko je ovo loše': Bandićev promo spot zaradio je puno kritika građana

– Postojeći zakon treba modificirati i mi u Zagrebu imamo već gotov prijedlog novog zakona. Cilj nam je objediniti sva prava branitelja na jednom mjestu i ustrojiti sustav u kojem će se voditi računa i poštovati rokovi upravnih postupaka vezano za stambena zbrinjavanja i ostala prava hrvatskih branitelja – rekao je Demo.

Stvorit će, kaže, zakon koji će služiti braniteljima u ostvarivanju njihovih prava i koji neće trebati mijenjati kod svake promjene vlasti. Demo navodi da se u Hrvatskom saboru kao predsjednik Odbora za hrvatske branitelje otvoreno zalagao za poštovanje digniteta hrvatskih branitelja i zaštitu njihovih prava.

Na konferenciji su sudjelovali i predstavnici braniteljskih udruga predvođeni HVIDR-om grada Zagreba koji su podržali braniteljsku politiku stranke Bandić Milan – Stranka rada i solidarnosti.

>> Petrov: Mogu biti bolji premijer od Plenkovića i Milanovića. Sinčić: Milan Bandić je 'Remetinec koalicija'

RBA
INVESTIRANJE JE PRIRODNO
Kako je to živjeti pored Dunje? U svakom slučaju, potaknula me na razmišljanje – koji je moj cilj?

A1 izdvaja za Vas

  • MikiPrdekana:

    Milan Bandic najveca komunjara i jugonostalgicar u Hrvatskoj, sa bedzom Tita na reveru. Dolazi iz sela kojeg su zvali mala Moskva. Sam se hvalio da je 90-tih stvarao SDP-e po podrumima Pescenice dok su nasi decki ginuli po ratistima. 16 ... prikaži još! godina nece maknuti trg marsala Tita i dati naziv kazalisni trg. Onda on ima obraza govoriti nesto o braniteljima i stavljati ih u svoja prljava usta.

  • CROLINDA:

    hrvatska država je danonoćna mora za hrvatske branitelje - država u kojoj se k..če nelustrirane komunističke karikature i okamine i država koja Trgom maršala Tita u glavnom gradu slavi upravo negaciju svoga postojanja slavi upravo ono kontra čega se je ... prikaži još!je oslobodila i stvorila osamostalila

  • okus:

    A tvoj su fontane - zagrebacki model.