Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 112
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izostala sa izborne liste

Josipa Rimac: Naučila sam na udarce, ali nikada neću okrenuti leđa HDZ-u

Josipa Rimac
Foto: Duško Jaramaz/Pixsell
1/5
12.08.2016.
u 14:23

– To bi za mene bilo kao da netko traži da mijenjam vjeru ili nacionalnost – kazala je Josipa Rimac

Bivša gradonačelnica Knina Josipa Rimac za portal Sibenik.IN komentirala je jučerašnju odluku vrha HDZ-a da se ne nađe na listama za izvanredne parlamentarne izbore. 

– Odluku su donijela mjerodavna stranačka tijela i oni će snositi posljedice – kazala je Rimac te dodala da je upozoravala na loš status za područja od posebne državne skrbi. 

– Ako nakon objave liste pogledate kartu 9. izborne jedinice, vidjet će te da na tom prostoru doslovno nema nikoga – tvrdi Rimac.  

– Od Gospića do Sinja, preko Drniša i Knina, HDZ nema niti jednog predstavnika. To je prostor za koji se ginulo, prostor na kojem slavimo pobjedu i na kojem želimo živjeti, a sada taj prostor nije dobio priliku – kazala je bivša kninska gradonačelnica Josipa Rimac. 

Nije željela otkriti hoće li se na lokalnim izborima sljedeće godine opet kandidirati za gradonačelnicu Knina. 

–  Naučila sam na udarce, ali svi oni koji misle da ću zbog ovoga okrenuti leđa HDZ-u, trebaju znati da se to nikada neće dogoditi. To bi za mene bilo kao da netko traži da mijenjam vjeru ili nacionalnost, a kolege iz stranke sada trebaju pokazati što misle učiniti za ovaj kraj koji nije dobio kandidata na listi – zaključila je Rimac.  

>>Plenković mete: Na listama nema Kalmete, Josipe Rimac, Šukera, Čuljka

Komentara 29

Avatar ShuPac
ShuPac
14:52 12.08.2016.

trebala bi se ugledati na Avu Karabatić .... vas dvije ste iste

Avatar dobry
dobry
14:41 12.08.2016.

Tko ti je sve do sada "zadavao" udarce!?? Mamić, Bandić. Karamarko...ili svi skupa?

MI
Mirnadob
15:04 12.08.2016.

Gospodjo Rimac,Vjera se ne moze mijenjat samo religija,vjera se ne naslijedjiva od roditelja,(kao religija) nego se mora postepeno razvijat na temelju tocne spoznaje u Boga i njegovog sina Isusa Krista. Evan. Ivan 17:3. Apostol Pavao Kaze u poslanici Rimljanima,10:2 da svjedoci za njih,da imaju revnost za Boga,ali nemaju tocnu spoznazu o njemu!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije