Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Strava u susjedstvu

Izbo nožem trudnu suprugu jer mu je rekla da dijete nije njegovo

nož napad nasilje nasilnik
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
15.06.2020.
u 10:54

Tragedija se dogodila u subotu u popodnevnim satima, a 18-godišnjak brzo je uhićen te je pred policijom mijenjao svoj iskaz

Stravičan zločin dogodio se u srpskom Aleksandrovcu gdje je 18-godišnji Damir I. nožem izbo svoju nevjenčanu suprugu Draganu V. (29) koja je bila u četvrtom mjesecu trudnoće.  

Tragedija se dogodila u subotu u popodnevnim satima, a 18-godišnjak brzo je uhićen te je pred policijom mijenjao svoj iskaz. Prvo je rekao da je to učinio zato što mu je supruga rekla da dijete nije njegovo, no poslije je to negirao, piše Kurir.

Par je živio u baraci na deponiju kod Sinjevca, dva kilometra od Aleksandrovca. Toga dana sukobili su se, a on je nakon svađe i tučnjave uzeo nož i pet puta je ubo. Žena je odmah prevezena u bolnicu te više nije životno ugrožena.

Osim njih, u baraci su živjele još dvije obitelji, a policija je tamo često morala intervenirati jer se par stalno sukobljavao.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije