Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 187
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Maksimir

Prvo se posvađali, pa na njega nasrnuo nožem. I to u tramavju pred djetetom

Patrola u tramvaju
Foto: Večernji TV
26.05.2020.
u 12:16

Napadač je priveden, a ozlijeđeni muškarac je prevezen u KB Merkur

Verbalni sukob, pa  zatim napad nožem. I to u tramvaju. Tako je otprilike tekao događaj, koji se kako je izvijestila zagrebačka policija dogodio 25. svibnja oko 11 sati u tramvaju koji je prometovao Maksimirskom cestom u Zagrebu.

Prvo su se posvađali 79-godišnjak i 46-godišnjak. Nakon kraće svađe, stariji muškarac je izvadio oštri predmet, najvjerojatnije nož, i njime nasrnuo na mlađeg. Lakše ga je ozlijedio, a najgore je što se sve to odvijalo pred očima djeteta 46-godišnjaka. Napadač je priveden, a ozlijeđeni muškarac je prevezen u KB Merkur gdje mu je ukazana pomoć.

Što je motiv sukoba i napada za sada nije poznato, a dok ne završi kriminalističko istraživanje neće biti poznato ni kako će policija slučaj kvalificirati. Kao nanošenje lakše ozljede ili pokušaj ubojstva.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije