Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 129
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U MIGRANTSKOM CENTRU

Izbjeglica zapalio suprugu u Njemačkoj pa sam umro u plamenu

polizei
Foto: Uwe Anspach/DPA/Pixsell
02.09.2016.
u 07:57

Žena (31) je teško ozlijeđena

Izbjeglica je zapalio svoju suprugu u migrantskom centru u Rüdesheimu u Njemačkoj, prenosi RT.

Muškarac (45) je umro u plamenu, a žena (31) je teško ozlijeđena.

Muškarac je u četvrtak ušao u centar u kojemu žive njegova supruga, od koje se bio rastao, i troje djece. Polio ju je zapaljivom tekućinom i zapalio, izvijestila je policija.

Jednom od djece navodno je pružena pomoć zbog šoka.

U požaru je ozlijeđeno još dvoje ljudi.

>> Orešković Angeli Merkel: Hrvatska nema kapacitete za veći val izbjeglica

>> Ksenofobni grafiti osvanuli u Zagrebu: 'Imigranti nisu dobrodošli'

Komentara 8

ME
Menjik
09:35 02.09.2016.

Sve nesto miroljubivi ljudi te jadne izbjeglice.

LI
liliZG
09:52 02.09.2016.

pričala mi majka da je gledala emisiju na njemačkoj o ženi koja se bavila integracijom izbjeglica u njemačko društvo u zadnjih tri godine , pa je objasnila da na ta predavanja i tečajeve dolaze djeca i muškarci , žena gotovo da i nema, jer one nemaju vremena , moraju biti doma i raditi , ...nakon dvije godine rada sa njima zaključila je da od intergracije neće biti ništa , dala otkaz na taj posao i otišla raditi negdje sasvim drugdje... toliko o integraciji.(

PP
pp
12:02 02.09.2016.

Evo ja sam baš pogledao jedan šarmantan video iz Njemačke gdje se snima stanje na ulicama njemačkih gradova pa snime skupinu "migrantskih žena" sve zamotane od glave do pete u crne halje i odmah počnu mahati rukama oko lica i govoriti: It is not allowed, my husband would kill me (Nije dopušteno. Muž će me ubiti). Fora curke kaj ne? Inače informirajte se malo, internet je čudo, jedna kurdska aktivistica za ženska prava u Švedskoj kaže da je po pitanju ženskih prava njezina baka prije 50 godina u Kurdistanu imala veća prava nego što ih danas imaju žene na ulicama švedskih gradova gdje su došli "migranti". Novinar norveške državne televizije kaže da je u Švedskoj "ratno stanje", a novinarka švedske državne televizije koja je dala otkaz nakon 15 godina kaže da su novinari na sastancima redakcije dobili upute da ignoriraju i prešućuju sve zločine i kaznena dijela koje "migranti" počine, a da promoviraju svaku sitnicu koje "migranti" dobro učine. Jednu mladu švedsku curu je prebio jedan "migrant" od 120-130 kila, a onda izjavila da je "pala niz stepenice", pokazali joj snimku nadzorne kamere pa je rekla da nije rekla istinu "jer nema povjerenja u švedsku policiju i švedsko pravosuđe". Židovi masovno iseljavaju iz Švedske zbog rastućeg antisemitizma, a švedski socijaldemokratski gradonačelnici im kažu da ne nose ništa na sebi po čemu bi ih "migranti" mogli prepoznati kao Židove, švedska policija ne ulazi u preko 200 naselja i kvartova koje su preuzeli "migranti" i prepustili su ih da ih sami uređuju po šerijatskom pravu...ali da oma Merkel kaže: Mi to možemo...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije