Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 158
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OPOZVANA OSUDA
Povratak na članak

Izbjegava platiti alimentaciju, a unatoč presudi u zatvor neće jer je u Njemačkoj?

Na sjednicu izvanraspravnog vijeća nije došao, a njegova bivša supruga tada je posvjedočila da prema njezinim saznanjima 41-godišnjak boravi u Njemačkoj na njoj nepoznatoj adresi

Komentari 22

HL
Hladan
10:00 18.12.2018.

I sto? Pa posaljite Nijemcima europski uhidbeni nalog za tom fukarom! Dajte se koristite clanstvom u EU, vi lijene sudacke guzice!

VL
PJ
pjer1963
11:10 18.12.2018.

U Njemackoj ima dovoljno nijemaca koji ne placaju alimentacije pa ih nitko ne hapsi a njemacka policija ima drugih problema a ne da zatvara Hrvate zbog neplacanja alimentacije. Hrvatsko pravosudje, ako hoce, naci ce drugi put da naplate te dugove.

VL
DU
Deleted user
13:19 18.12.2018.

Neka se slobodno obrati njemačkoj državi sa pravomoćnom presudom. Dobiti će ili alimentaciju ili jega osobno da ga pita za zdravlje. Švabe takve stvari ne stavljaju na stranu!

VL
PH
Petarstijena-HR
10:53 18.12.2018.

Nema šanse da će u Njemačkoj umaći! kad se bude najmanje nadao, policija u civilnoj odjeći će ga zaskočiti u metrou, na autobusnoj stanici ili šoping centru!!! U Njemačkoj su špijuni i policija u civilu na svakome mjestu...I to će ga zaskočiti policajci u civilu koji govore srpsko-hrvatski perfekt!!!! Govorim iz iskustva, jer znam par primjera takvih!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

VL
PH
Petarstijena-HR
10:54 18.12.2018.

Nema policijskije države od Njemačke....Pravi hitlerovci, sve prate i kontroliraju...Gestapo na djelu....

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.