Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MARČANI

Izbio požar u kojemu je smrtno stradala 84-godišnjakinja

Foto: Sandra Simunovic/PIXSELL
03.01.2019.
u 16:54

Do požara je došlo kada se zapalila drvena greda u dodiru s dimovodnom cijevi iz peći

Do požara kuće u mjestu Marčani u kojemu je u četvrtak život izgubila 84-godišnja žena, došlo je kad se zapalila drvena greda u dodiru s  dimovodnom cijevi iz peći, izvijestila je bjelovarsko-bilogorska Policijska uprava. Do požara na starijoj kući u mjestu Marčani u kojoj je sama živjela 84-godišnja vlasnica je došlo oko 9 sati u četvrtak, 3. siječnja.

Uslijed zagrijavanja limene dimovodne cijevi spojene na peć na drva i kroz zid provedene van kuće, na mjestu gdje se ta cijev dodiruje sa drvenim gredom, ta se greda zapalila i vatra se proširila na dio krova kuće, kao i na kuhinju i hodnik, koji su u potpunosti izgorjeli. 

Utvrđeno je da je vlasnica bila teže pokretna. Najvjerojatnije joj je vatra zahvatila odjeću, nakon čega je uspjela izaći iz kuće, ali je pala neposredno ispred ulaznih vrata, gdje je odjeća na njoj u potpunosti izgorjela, a žena je umrla na mjestu nesreće, navodi se u policijskom priopćenju. Tijelo stradale je prevezeno na Odjel patologije Opće bolnice Opće bolnice Bjelovar gdje će se sutra obaviti obdukcija.

Pogledajte galeriju - U kući koju je zahvatio požar pronađeno mrtvo tijelo starijeg muškarca

1/1
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije