Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Buktinja u Splitu

Izgorjelo 20-ak kontejnera i jedan automobil

Izgorio automobil u Splitu
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
1/4
30.12.2018.
u 13:47

Vatrogasci su još jednom građane upozorili da paze gdje i na koji način ispaljuju rakete, bacaju petarde i ostala pirotehnička sredstva

Čak 20 plastičnih i metalnih kontejnera, smeće, jedan automobil i balkon gasili su u subotu i u noći na nedjelju vatrogasci šireg splitskog područja, doznaje se u Vatrogasno-operativnom centru (VOC) Split.

Splitska Javna vatrogasna postrojba (JVP) posla je imala u gašenju pet kontejnera na Bačvicama i Brdima te balkona na Spinutu, dok su njihove kolege iz Dobrovoljnog vatrogasnog društva (DVD) Split gasili požar smeća u pet kontejnera u Lučićevoj ulici i kod Tehničke škole.

Vatrogasci iz Žrnovnice posla su imali na svom terenu kada su gasili vatru na osobnom vozilu Volvo. Na području županije gorjelo je smeće u kontejnerima u Dugopolju i u kontejnerima na više lokacija u Solinu.

Vatrogasci su još jednom građane upozorili da paze gdje i na koji način ispaljuju rakete, bacaju petarde i ostala pirotehnička sredstva koja mogu nanijeti teške ozljede onima koji barataju s pirotehnikom i izazvati veliku materijalnu štetu.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Mica Trofrtaljka
Mica Trofrtaljka
22:41 30.12.2018.

I tu su komšije u prednosti, nemaju kontejnere pa nema ko po njima kopati nit ih paliti oni smeće bacaju po cesti 😩

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije