Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
deložacija
Povratak na članak

Izbačen iz talijanskog parlamenta jer je odbio staviti masku

Kada su ga redari, držeći ga za ruke i noge, nosili iz zastupničke dvorane vikao je: "Koze! Koze! Koze!" U srpnju se vratio u parlament i na licu je imao zaštitnu masku na kojoj je bila slika - koze

Komentari 15

Avatar grbadeva
grbadeva
09:38 01.08.2020.

Pošaljimo im i našu Karo linu

VL
DU
Deleted user
09:58 01.08.2020.

Sad cete vidjeti kako je izgledao mračni srednji vijek, vrijeme inkvizicija i kako je rasizam dolazio na vlast.svi koji Ce misliti i boriti se za demokraciju i drugačije misliti biti se proganjani sve su to povjesni ciklusi borbe dobra i zla.

VL
MT
mel_torme
00:15 02.08.2020.

Ljudima je zbog fejsa i sličnih internet mreža postalo normalno misliti da o svemu mogu imati mišljenje i da je ono relevatno jednako kao i mišljenje nekog tko je za to školovan i bavi se time godinama.

VL
KR
krademoimiloradaljubimo
09:56 01.08.2020.

Maja Grba Bujević, ravnateljica HZHM, na pitanje može li maska pomoći, kaže da ne može. “Konkretno i jasno, maske ne mogu pomoći”, rekla je. Pa ako to kaže ponosna hadezeovka Maja, onda što se tu više ima dodati?

VL
MA
Markos
13:45 01.08.2020.

Tako bi trebalo delozirati iz Sabora i onu nakaradnu kokos Kovidinu.

VL
NI
nina7x
03:18 02.08.2020.

Uglavnom, ovo što se događa je globalna stvar, svuda u svijetu je isto. Sve odredbe koje se u nekoj državi donesu, nisu lokalne odluke te države, nego upute koje dolaze iz WHO koja je pod kontrolom i financirana od elite. Zato je uvijek sve sinkonizirano i identično u svim zemljama svijeta. I zato pitanje kako iz ovoga izaći nije samo lokalno pitanje.. Nazivanje svega što nije mainstream narativ “teorijom zavjere” upravo dokazuje da je elita uspjela s programiranjem ljudi da treba slušati samo mainstream narativ, sve drugo smatrati opasnim i ništa ne propitkivati. Sve naše podjele i svađe potiče upravo elita kao snažno sredstvo kontrole. Pričom što je “odgovorno” a što “opasno” manipuliraju našu psihologiju da bi od nas dobili željeno ponašanje jer čovjek naravno želi učiniti ispravnu stvar. Potiču nas i da cinkarimo jedni druge ako ne nosimo maske, ako kršimo izolaciju, ako pišemo nešto protivno na društvenim mrežama, ako kažemo da nas imunitet štiti a ne maska itd. Kao u neka stara vremena, kad su poticali ljude da prijavljuju prirodne iscjelitelje i duhovno probuđene ljude, koji su onda bili spaljivani kao vještice.

VL
BO
boovuu
00:21 02.08.2020.

Zastupnik u parlamentu Vittorio Sgarbi, inače likovni kritičar, bio je izbačen iz dvorane Zastupničkog doma jer je odbijao staviti zaštitnu masku na lice. ---------------------------------------------------- dobra ideja. sad će i HR saboru primjeniti isto postupanje prema Karolini.

VL
Avatar Dalmatinka.
Dalmatinka.
14:32 01.08.2020.

Sgarbi je jedan veliki egzibicionist, vjerojatno je i u politiku ušao zbog toga da može praviti cirkus...osobno ga volim slušati kad govori o umjetnosti i slikarstvu, jer sam, poput njega, obožavateljka Caravaggia...ali za politiku je manje sposoban od jedne obične babe na ulici...zato bi mu bilo bolje da se vrati umjetnosti, imali bi više koristi od njega

VL
AA
aabbcc
11:24 01.08.2020.

Svi modeli radnickih maski su kvalitetniji od kirurskih. Kirurske vas ne stite ni od cega jer u kirurskim salama kao zatvorenim prostorima i nije predvidjeno da bude necistoca, prasine, zagadjenja, virusa ... itd.

VL
MI
miki45
11:15 01.08.2020.

silvije tomasevic jeli si ti jos potrckalo uguz protiv hrvatske jeli to tvoja pomoc da izbace borca za hrvatsku srami se silvijo ne kaki po novinama pisi nesto korisno

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.