Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Poznat po prevarama
Povratak na članak

Upoznajte čovjeka koji je uzbunio cijelu regiju lažnom vijesti o Mladiću

Tommasso Debenedetti poznat je po svojim lažnim vijestima, a na njih su nasjedali brojni svjetski mediji

Komentari 7

NA
najposebniji
15:29 11.02.2020.

Čovjek je junak našeg doba, pomoći če da se filtriraju i s većim oprezom objavljuju vijesti. Novinari su postali prepisivači s blogova i društvenih medija. Najčešće šifre dezinformacije iz područja znanosti i svakodnevnih zbivanja za što ne snose nikakve posljedice.

VL
CR
Cropatria
18:43 11.02.2020.

Tommasso Debenedetti ... mala beba za "naše" "novinare" ..!!!

VL
HU
hudarupa3
16:08 11.02.2020.

Znači da je možda ipak istina čim je uslijedilo priznanje. Inače, prave lažne vijesti nisu ništa simpatično, to je zloćudno, kancerogeno, upereno protiv naše osobnosti i egzistencije.

VL
Avatar Mentat
Mentat
09:51 12.02.2020.

S razlogom se tim bavi. Da vam pokaže kako se vi bavite prepisivanjem, a ne novinarstvom! Reklo bi se-Dobar posao u Italiji!

VL
DU
Deleted user
22:56 11.02.2020.

Ovo nije lažna vijest- U mjestu odakle se u HR u ovogodišnji centar europske kulture doselio bivši ministar Jovanović ( iz Lonačra u bos. Posavini - BiH) na fasadi je osvanuo petometarski lik gen. Ratka Mladića. Već dvije godine visi.. Bivšeg ministra (srećom) rodjeni tatko glavna čivija tamo, kako i ne bi bio kad mu je sni u Hrvatskoj čivija, i sve je taktko legalizirao. Kakav sin takav otac. Zapravo, kakav otac takv sin. Tko ne vjeruje divim mu se, neka se sam uvjeri i u google utipka - mural Ratku Mladiću u Lončarima. Lik još uvijek petometarski stoji. Hajd čik zakreči ili nedajbože sruši nešto nekome tko je makar bivši ministar u RH! Sad će on reći kako ni on ni ćaća mu nemaju ništa s tim nego samo sa Skejom Chalies Chaplinom Hebem društvo i sinu i tatku i njihovim drugovima Ratku Mladiču i Chaplinu Skeji.

VL
Avatar nemam-pojm@
nemam-pojm@
20:37 11.02.2020.

Toliko je istiniti vijesti i istina da mi laž ljepše zvuči

VL
LI
Lily7
15:35 11.02.2020.

Koga je u slobodnoj i neovisnoj Hrvatskoj drzavi briga za Aleksandra Vucica regiju?!!!!!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.