Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 149
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Iza 'konglomerata loših politika' krije se agresija na Hrvatsku

Za zločine u RH od 1991. do 1996., kako je rekla Crnić Grotić, ICTY nije optužio nijednog Hrvata, tek Gotovinu i suborce,i to 2000. godine, koji su oslobođeni

Komentari 54

Avatar Sveušesnaest
Sveušesnaest
12:34 13.04.2014.

Od Mesića, pa sad i Josipovića jasno je da nam politiku kreiraju vanjske sile....dokaz tome su i "referiranja" najviših političara pojedinim stranim ambasadama....

VL
KA
kafka
12:48 13.04.2014.

Predlažem osnivanje udruge koja bi dijelila titule 'sramotni doktorat' i prvu dodijeliti tom špijunu dr. Dejanu Joviću. . . . . . . . . . . . . . . . Nakon toga bi se išlo dalje. . . . . . . . . . . Naravno za tu titulu moraju se podastrijeti argumenti u radu, izjavama i djelovanju kandidata da sramoti titulu doktora znanosti jer se ne ponaša sukladno znanstvenim i etičkim principima.

VL
KA
kafka
12:54 13.04.2014.

Bravo Šola!

VL
CR
crnogorica
13:35 13.04.2014.

Strašno istinito otreznite se Hrvati ! Hvala gospodine Šola.

VL
HE
hercegovačkiponos
14:11 13.04.2014.

"Ta jadna država zove se Hrvatska." _____________ Nažalost ova konstatacija pokazuje u kakvom se stanju nalazi Republika Hrvatska sa ovim i ovakvim vođstvo. I gosp. Šola prokazuje britansku tajnu službu, koja stoji i iza učestalih anketa kako je "nova pravednost"ost" najpopularnija politička figura u Hrvatskoj. Ako hrvatski narod do sada nije shvatio, da je Ivo Josipović, kojega i Nikolić ucijenjuje objavom onoga što mu je otac radio (podaci iz arhiva u Beogradu) - ustvari obični britanski plaćenik.

VL
AS
asi2013
12:39 13.04.2014.

Osjetio sam i u ovom listu, koliki utjecaj ima Predsjednik. Nekoliko puta sam u komentarima imao zabranu pristupa, kada bi u konteksu spomenuo njegovo ime. Poslije sam o tome nekoliko puta čitao. Ne znam kako je to postigao. Nemam nikakvuu činjenicu, osim ovoga što sam rekao. Ali bilo je tako. Mogao sam imati i negativno mišljenje o Milanoviću i izraziti ga, a nisam bio opomenut. Napominjem da nisam prelazio granice pristojnosti!

VL
VE
Vercingetorix
14:38 13.04.2014.

Šola i Raspudić najjači! S tim da je Šola sa svojim kolumnama zna biti puno izravniji i hrabriji. Skidam kapu!

VL
KA
kafka
12:53 13.04.2014.

Srbi i jesu jedina agresivna i razarajuća snaga u cijeloj prići i mira neće biti dok se agresor ne kazni! Treba se kazniti agresija kao čin agresora, u protivnom se dozvoljava da se agresija ponovi. Dok se to ne učinii uvijek smo pod prijetnjom nove agresije. . . . . . . . . . .

VL
ŠI
šimuka
14:18 13.04.2014.

Ivo Josipović brozni,najveće zlo koje se Hrvatskoj moglo dogodit.Uz takvog predsjednika ,ne trebaju ti neprijatelji .Šola,jak si i gotovo .

VL
FI
filipl
13:25 13.04.2014.

odlican tekst,i sam se pitam kako dolaze nasi premijeri na celo stranaka pa potom drzave kad se vidi da su obicni lopovi,glupani,narcisi,maloumnici....

VL
ĆA
ćaćaća
14:27 13.04.2014.

odlično primjećeno i objašnjeno..politiku na ovim prostorima su uvijek kreirali englezi tj velika britanija..a u djela sprovodili preko srba koji su bili apsolutni vladari ex juge(čit.velike srbije)..nakon oluje geostrateške pozicije su se malo pošemerile pa se tražilo u hrvatskoj političare koji će voditi englesku politiku u hrvatskoj..naravno ivo i milanče su pristali na to samo da im se sačuvaju pozicije nakon nječakog traženja da se isporuče glavni šefovi udbe za hrvatsku jer su time ugrožene i njihove pozicije,,nisu bez veze praktički isti dan završili i ivi i milanče u londonu kod kraljice i ministra vanjskih poslova na "kavici"..sve je to preočito da to ne bi imalo veze jedno s drugim..i nakon tog sastanka sve je jači položaj srba u hrvatskoj preko kojih englezi kontroliraju hrvatsku..dovoljno je pogledati medije nevladine organizacije ministre i utjecaj savjetnika na milnčeta i ivu..sve je jasno kao dan...

VL
EM
el matador
15:13 13.04.2014.

Bravo gosp. Šola, tako se piše, i realno iznose činjenićne stvari o ratu a i o predsjedniku Josipoviću koji je n,ajpopoularnija osoba u Hrvata,za ne povjerovat u glupost ovog naroda. Žalosno je kao i što sami kažete,da je ta jadnaa i napaćena država s toliko apsurda baš ova naša Hrvatska u kojoj je desni medij Večernji list,a neutralni 24 sata,za puknit o smija, a baš su ovi potonji jučer tako lijepo pisali o našem milom predsjedniku

VL
DE
Dejan1000
14:36 13.04.2014.

Hrvati su glup narod kad su birali predsjednika koji nikad nije ni zelio tu drzavu.

VL
DU
Deleted user
17:57 13.04.2014.

Gospodine Šola! Meni je jasno da je komunistima teško govoriti o Domovinskom ratu. Ne mogu lagati koliko bi htjeli, koliko moraju, gotovo su za žaljenje. Nitko ne radi od sebe takvog „nutraka“, kao ovaj koji se predstavlja hrvatskim predsjednikom. Hrvatskivatski čovjek koji je preživio pokolj, paljenje, silovanje četnika i petokrakana, potom godine konzumerizma, proždrljivosti, i ostao čovjek, taj nije i ne će birati komunističkog sina, čekati će u vjeri da će se pojaviti karakter i zaista pravedan predsjednik. Ja virujem da će se jednog dana dogoditi lustracija!

VL
SA
samazg
17:35 13.04.2014.

Bravo Šola! Konačno neki dobar članak!

VL
Avatar MOĆ NARODA
MOĆ NARODA
16:54 13.04.2014.

Nalov teksta je zaista istinit. Konstantno nabijanje sve više raznih poreza, izdataka, kažnjavanja, deložacija, oduzimanje radničkih prava običnim građanim i dovođenje građana u ropstvo donoseći zakone koji pogoduju stranim bankama, korporacijama i krupnim kapitalcima, naši političari ubrazavaju iseljavanje i izumiranjeje Hrvata. To su činjenice.

VL
Avatar deziderij
deziderij
15:48 13.04.2014.

Mislim da je ova sadašnja "agresija" na Hrvatsku gora od one srbočetničke. Sada se sve čini kako je porušiti do temelja pa onda ju "nanovo" izgraditi za neke druge i velike EU tajkune i interese velikih. Volio bih da ne griješim.

VL
Avatar katarina_26
katarina_26
19:43 13.04.2014.

Odličan članak koji kratko i jasno secira političku nepismenost hrvatskog naroda kad bira političke predstavnike, a koju Josipović mudro koristi u maniru komunističkih potomaka, i na njima svojstven način blokiraju Hrvatsku državu u njenom ekonomskom i duhovnom napretku stalnim provokacijama kao što su instaliranje radikalnih Srba u najviše hrvatske institucije i ministarstva. Nažalost, ovakvi povremeni članci ne će promijeniti "političku nepismenost" Hrvata u sveopćoj medijskoj cenzuri i mediokraciji koja vlada u Hrvatskoj pod crvenim režimom.

VL
PM
perica_mali
19:02 13.04.2014.

ova je vlada destruktivna, skinite mi je više s vrata !

VL
BS
@bserver
16:04 13.04.2014.

Novija hrvatska povijest obojana je likovima koji ili svjesno dolaze na grabež, na podjelu plijena kojim upravljaju ili iz osobnih frustracija, možda iracionalnih uvjerenja u vlastitu pamet, ulaze u politiku. Jer nisu konzumirali vlastita očekivanja u osobnim karijerama? Također, tu ima i likova koji znaju što rade ali to rade po diktatu. A ne rade u interesu RH. Bilo je i časnih izuzetaka, intelektualaca koji su htjeli, koji su znali. Čuli smo ih. Ali nisu mogli! Nije ih se uzimalo u obzir. Nije im se dalo! Jadna je ova zemlja. Lumpenproletarijat vodi rasplesano kolo dok zapad svira. A taj zapad? E to je sasvim druga priča! U šesnaestu decimalu računa vlastiti interes! Koristi znanost i stručne resurse da uzme gdje god može. Pa ima u vlasti sve banke, investicije, kapital! Ne ulaže u proizvodnju! Ulaže u potrošačko društvo! U novu kolektivnu svijest, kao da smo svi u lunaparku ili disneylandu? Ulaže u korumpirane političare koje minuciozno bira, podržava, uvlači u svoj stroj za obradu. Jer sve će to narod platiti!? Tužno je slušati resorne bedake koji evo, i prije dan, dva prodaju Maraske u Zadru ističu kao veliki vlastiti uspjeh!? Jer evo, oni znaju prodati što su njihovi očevi sagradili. Nije njima ni u peti da sami nešto urade, nisu oni za to. Treba maznut lovu. Jer kako kaže poslovica "tko radi o glavi mu se radi "! Mudri su ti naši stručnjaci. A ulaganje u pamet, haha. Možda za uski krug iz vrha, po mondenim svjetskim centrima. Pa nije to za svakog, šta, zar će raja na savjetovanja. Ma dajte. Bože sačuvaj, ne vidi se svjetlo u ovom tunelu!

VL
« 1 2 3 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.