Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kratkotrajni izlasci
Povratak na članak

Iz zatvora u banku, na vjenčanje i na krstitke

Prije tri godine zatvor u Gospiću bio je poprište nesvakidašnje ceremonije – svečanosti sklapanja prvog gej braka u zatvoru

Komentari 7

Avatar SINIŠA POLJAK
SINIŠA POLJAK
19:28 01.03.2019.

A da je puste da još nekog upakira u frižider?

VL
PO
Pobjeda
23:29 01.03.2019.

Kad optuzenoj bude donesena kazna za koji se sumnjici onda podleze osudjenickom zakonu a za sad se jos vodi istraga i optuzena ima druge zakone do donosenja pravosudne.

VL
KR
kritiko
20:36 01.03.2019.

ma kakve kurčeve pogodnosti,treba babu zatvoriti živu u škrinju,dok ne prizna da je ubila sestru,a onda ju zaključati,dok se ne smrzne (jebiga,ja sam radikalan,nemrem si pomoći)

VL
RO
roland
19:18 01.03.2019.

Koji kupus od teksta!! Novinarka piše: "Osim prava na izvanredne pogodnosti, zatvorenici imaju i pravo na neke druge pogodnosti" Do kada će neupućeni novinari pisati o zatvorskom sustavu i miješati prava i pogodnosti. I do kada će pisati da zatvorenicici imaju" prava na pogodnosti". Do kada će nesuvislo spajati ta dva antonima? Novinarka nije A.G.Matoš i korištenje tog oskimorona je potpuni promašaj Zar je tako teško napisati da zatvorenik, pod uvjetima propisanim zakonom i provedbenim propisima, ima mogućnost stjecanja i korištenje određenih pogodnosti. Mogućnost stjecaja i korištenja zakonom propisanih pogodnosti bitna je razlika u odnosu na na novinarsku konstrukciju - pravo na pogodnost. Nadalje, novinarka koristi termin izvanredna pogodnost što jednostavno ne postoji! Postoji izvanredni izlaz, ali to nije pogonost! Izvanredni izlaz je tek humanizacijski doseg koji omogućuje da i najvećeg monstruma možeš svezati u lance i dovesti ga u pratnji 5 policajaca da nazoči pokopu primjerice roditelja. Ali nije pogodnost. Točka!

VL
LJ
Ljupka
09:30 02.03.2019.

Zamislite da imate škrinju punu mesa i da NITKO OD UKUĆANA u dvadeset godina ne poželi iz nje izvaditi šniclu za ručak? ili otopiti je i očistiti...

VL
RO
Rob30
20:01 01.03.2019.

Ma kakve pogodnosti izlaska na bilo sta.cilj zatvaranja i je da pocinitelj iskusi kako je to biti bez slobode pa ce iduci put razmisliti sta radi.kad odsluzis cijelu kaznu onda van i razmisljaj sta si sve propustio u zivotu ukljucujuci vjencanja ,sprovode i sl

VL
SN
SNV
19:10 01.03.2019.

Pa 1991 su puštali iz zatvora na frontu

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.