Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
lažna dojava

Iz zabave prijavio da mu je nestao prijatelj

12.09.2015., Zagreb - Na sjeverozapadnoj strani Sveucilisne bolnice u izgradnji, u naselju Blato, izvedena je pokazna vjezba specijalistickih postrojbi civilne zastite Grada Zagreba za spasavanje iz rusevina. Vjezbu je organizirao Ured za upravljanje u hi
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
16.09.2015.
u 20:45

U potragu za muškarcem na području Novog Zvečeva 15 spasilaca krenulo je s četiri potražna psa, no dojava je bila lažna

– Molimo da naše resurse sačuvate za one kojima je život ugrožen! – novi je apel HGSS-ovaca neodgovornim građanima.

Naime, čak 15 članova požeške stanice HGSS-a diglo se na noge u ponedjeljak oko 19 sati nakon što su dobili dojavu o nestanku muškarca na području Novog Zvečeva na Papuku. U pretragu su krenuli s četiri vozila i dva potražna psa, a u pripravnost su stavili i stanicu HGSS-a u Orahovici. Sve to ne bi bilo sporno da se dva sata kasnije nije ispostavilo da je riječ o lažnoj dojavi! Kako je policija obavijestila spasioce, pijani muškarac iz zabave je prijavio nestanak svojeg prijatelja.

– HGSS ozbiljno pristupa svakoj dojavi pa i ovoj, zbog koje je u konačnici na terenu ukupno sudjelovalo 15 članova HGSS-a, dva potražna psa i četiri vozila jer je nama svaki život dragocjen – napisali su spasioci na svojim internetskim stranicama. Spasiocima ljudskih života i volonterima koji su nebrojeno puta dosad iskazali svoju plemenitost tako je s razlogom prekipjelo. Osim neodgovornih građana za koje je posao HGSS-a zabava, spasiocima problem predstavljaju i građani koji se pod utjecajem raznih supstancija upuštaju u opasne avanture. Jednog takvog mladića spašavali su s otoka Raba krajem srpnja ove godine. I to, kao i inače – potpuno besplatno.

>>Stršljenovi napali motocikliste koji su se utrkivali u Lici. HGSS spasio jednog od sigurne smrti

>>HGSS pronašao 78-godišnju pastiricu koja je nestala na području Nunića

Ključne riječi

Komentara 4

OB
ObrenM
23:10 16.09.2015.

Zasto se ne objave podaci tog manijaka.Pedagoski bi djelovalo i 100 udaraca bicem.

Avatar pesimist
pesimist
22:59 16.09.2015.

Sad bi on meni iz zabave u radni zatvor pa nosaj kamenje iz zabave, majmunčino pijana, dvije godine zabave...

KO
kokek
20:49 16.09.2015.

o konja...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije