Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 107
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uznemirili ih

Stršljenovi napali motocikliste koji su se utrkivali u Lici. HGSS spasio jednog od sigurne smrti

utrka
Foto: HGSS
14.09.2015.
u 22:28

Pomoć liječnika u strahu od alergijskih reakcija zatražilo je desetak natjecatelja

Netko od 250 motociklista koji su se ovog vikenda utrkivali na petoj utrci Extreme Enduro Lika 2015. koja se održavala kod Kunovca Kupirovačkog prošao je kroz stanište stršljenova i uznemirio ih, nakon čega su opasni stršljenovi napadali sve vozače koji su prošli tim dijelom staze, javlja 24 sata.

Pomoć liječnika u strahu od alergijskih reakcija zatražilo je desetak natjecatelja, a pripadnici HGSS-a, koji su osiguravali utrku, od sigurne smrti spasili su jednog motociklista koji je imao jaku alergijsku reakciju.

– Quadom smo ga dovezli do liječničkog tima. Imao je jaku alergijsku reakciju, bilo mu je mučno, izbio mu je osip i naglo mu se digla temperatura. Ubodi su bili na šest mjesta. Tim liječnika dao mu je antialergijsku injekciju pa je sve dobro završilo i stanje mu se normaliziralo – kazao je za 24 sata gorski spašavatelj Ivica Galac.

 

>> Spasila ga - octom trljala muža kojeg je izbolo 60 stršljena!

>> Stršljeni u Kini ubili 41 osobu i ozlijedili više od 1600

Ključne riječi

Komentara 2

DU
dufour
23:01 14.09.2015.

a danas svašta postaje vijest za objavu... nigdje rezultata ili izvještaja s utrke, bitno je napisat zvučan naslov i podić broj klikova...

Avatar Hazl113
Hazl113
07:34 15.09.2015.

Nije mi samo jasno na koji način su ih napali stršljeni u vožnji. Pa motori jure zar ne.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije