Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nisu znali
Povratak na članak

Iz Vlade nema podrške Kataloniji jer je nisu ni tražili

Stav Unije
: Riječ je o unutarnjem pitanju u koje se članice EU ne žele miješati.

Komentari 6

Avatar onaj koji uskoro dolazi
onaj koji uskoro dolazi
19:54 13.02.2014.

moja podrska Kataloncima

VL
CE
cenzura
20:05 13.02.2014.

Katalonci od ove vlade tražili podršku???? Pa ova vlada nije htjela ni Hrvatsku!!!!!

VL
IS
istri
19:21 24.02.2014.

sto se tice prava. ako mi dajemo podrsku kataloniji onada moze i :NE ISTRANIMA . VEC ISTRI .

VL
Avatar noemy-no
noemy-no
19:58 13.02.2014.

Ma kako da ne. Katalonci su pametan narod i imaju pravo sta bjeze od EU-kleptokrata. Bjeze svi, evo i Francuzi, Britanci, Norvedjani i Austrijanci hoce na Referendum kao i Svicarci prosli tjedan. Svi mediji pisu o tome, samo u HR nista. EU ce se raspasti, ne daju narodi svoje demokracije, svoju tradiciju i kulturu, izgubila je banda bankijera svoju bitku. yessssssssss.. Viva la democrazia!!!!!

VL
KR
KroničarHr
09:50 14.02.2014.

Posteno bi bilo reci istinu. EU je opet porusio sva nacela na kojima pociva zbog britanskoga pritiska na Skote. Hrvatska se tu ponasa uobicajeno- kao potpuno nebitan faktor kome je postalo uobicajeno pogaziti svako nacelo na kome je nastala.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.