Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 163
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ni plaća ni rješenja
Povratak na članak

Iz Uljanika i 3. maja otišlo 1800 radnika

Tri broda u Puli čekaju da budu završena; Golemi kruzer grupacije Scenic, brod koji se radi za Kuvajt i Jaružar, najveći na svijetu u svojoj klasi, ali radnici ne žele raditi bez plaće

Komentari 16

Avatar Mi ili Oni
Mi ili Oni
09:17 28.03.2019.

radnici vlasnici 75% firme, hehehe. kad ce pokupit marica sindikaliste.

VL
Avatar MK
MK
09:43 28.03.2019.

Ni plaća ni rješenja, ni novca ni brodova... Tako je to kada "uspješni" Manageri vode "neuspješne" Tvrtke... Važno da su SDP i IDS već 75 godina kapetani na brodu Aurora (kako Oberschnell to kaže)!

VL
Avatar lip_ko_nadan
lip_ko_nadan
09:08 28.03.2019.

Sve će to sud riješiti u ova dva dana.

VL
Avatar VrliNoviSvijet
VrliNoviSvijet
09:19 28.03.2019.

Mogli bi radnici Uljanika postati državni službenici.

VL
DD
ddh
10:00 28.03.2019.

Kakvu to ili kakve to place traze radnici i od koga? Sindikslisti su ih pozvali u strajk, pa ih neka ih sindikat plati. Strajakaju, ne zavrsavaju brodove u rokovima, Uljanik placa radi toga penale, a sindkalisti bi place za nerad.. Sverko sjedi nadzornom odboru koji je postavio upravu sa Rosandom na celu i nezna nista. A svima je kriva Plenkoviceva vlada. Jakovcic i IDS-ovci su cijelo vrijeme drmali Uljanikom, a sad im je kriva Vlada. U 3. Maju se niti sluskinja nije mogla zaposliti bez odobrenja komadine i Obersnela, a opet je za nastalu situaciju kriv Plenkovic. Radnici imaju 47% vlasnistva na Uljanikom, a cijeli minus bi trebala iskljucivo pokriti Vlada sa novcem poreznih obveznika. Milanoviceva vlada je dijelila garancije kapom i sakom, a dnas zato okrivljuju Plenkovica. I mogli bi se paradoxi nabrajati do iznemoglosti. Treba stvari ostaviti na pravi nacin. Za nerad nema place i tocka. Ispitati porijeklo imovine kod svih direktora, koda cijelog stada IDS-ovaca na celu sa Jakovcicem i Mileticem, kod Komadine i njegove klike iz Rijeke i onda to objektivno objaviti.

VL
DO
Dox
10:02 28.03.2019.

Stečaj za Titove metalce, čuj država treba sanirati dugove privatne firme.....

VL
PV
prcko.vitamincic
09:43 28.03.2019.

Vlada ne smije dopustiti propast Uljanika, treba tražiti pomoć od Europe, hrvatski brodovi su kvalitetni i cijenjeni u svijetu.

VL
Avatar dr._Vrapčello
dr._Vrapčello
09:54 28.03.2019.

HDZ je jedini krivac što nije pomeo špilju razbojničku. HDZ je jedini krivac za sve loše u Hrvatskoj jer šuti i mulja.

VL
Avatar Dadinho
Dadinho
09:39 28.03.2019.

Gledam jučer malo emisiju STAV na mreži tv, pitanje "Za koga ćete glasat na EU izborima" i 99% za HDZ i to svaki drugi ne kaže HDZ nego ADZ, ja ću za ADZ jer su najkulturniji, najpametniji i najbolji. ŽIVI ZID nije bi NITI JEDNOM spomenut, MOST mislim jedan ili dva glasa. Eto to nam je mentalna i intelektuana slika Hrvatske, ujedno i odgovor zašto smo jadni i bijedni i zadnji ili predzadnji od 28 članica EU u svim parametrima osim iseljavanju i korupciji-lopovluku, tu smo prvaci!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.