Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Teretni vlak

Iz tračnica iskočio zadnji vagon vlaka na ulazu u stanicu Novska

vlak
Foto: Željko Gašparović
1/4
12.10.2014.
u 19:10

Radi se o vagonu namijenjenom za prijevoz rasutog tereta s četiri osovine od kojih je prve dvije u smjeru kretanja vlaka iskočile iz tračnica.

Nešto poslije 16 sati na ulazu u stanicu Novska zadnji vagon u vlasništvu HŽ Carga vlaka na relaciji Jasenovac - Novska iskočio je iz tračnica.

Radi se o vagonu namijenjenom za prijevoz rasutog tereta s četiri osovine od kojih su prve dvije u smjeru kretanja vlaka iskočile iz tračnica. Vagon je bio prazan.

Osovine vagona iskočile su s tračnica više stotina metara prije nego što se teretni vlak zaustavio kod ulaznog signala u postaju Novska, ostavivši trag na drvenim pragovima pruge.
Željeznički radnici su na terenu i očekuje se očevid. Promet na tom dijelu pruge je obustavljen dok se vagon ne podigne na tračnice i ukloni.

>>Automobil podletio pod vlak, vozač lakše ozlijeđen

>>Nepoznata osoba smrtno stradala od udarca vlaka

Foto: Željko Gašparović

Komentara 2

Avatar walterkomunistihrvatske
walterkomunistihrvatske
19:24 12.10.2014.

. ..O"miša mu. ..Omišalj. ..

Avatar walterkomunistihrvatske
walterkomunistihrvatske
19:22 12.10.2014.

. ..Made in-ipak je danas"veliki"dan u Šibeniku. ..Favorit Papa Franjo. ..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije